bu maç hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliorum maç skor tahmini 1-1 hiçbir tahminim doğru çıkmadı ama neyse..
Printable View
bu maç hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliorum maç skor tahmini 1-1 hiçbir tahminim doğru çıkmadı ama neyse..
abeler biz alırız dıyorum :105:
ÇOK PUAN KAYBETTİK AMA İDDALIYSAK MUTLAKA 3 PUAN :21:
Arkadaşlar ben kazanarız diyorum...
1-0 olsun bizim olsun...
Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta yer alan Siirtspor, yarın deplasmanda oynayacağı İskenderun maçının hazırlıklarını tamamladı
Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta yer alan Siirtspor, yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, İskenderun'a hareket etti.
Sabah saatlerinde Atatürk stadında yaptığı ter idmanın ardından yarın oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçı için İskenderun'a gitti. Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan sarı-mavili ekip, bu maçından galibiyetle ayrılıp iyi bir çıkış yakalamak istiyor. Ligde oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplayıp ligin 8. sırasında bulunan Siirtspor, İskenderun Demirçelikspor'u yenmek istiyor.
Hafta başından bu yana süren çalışmalarını tamamladıklarını belirten Siirtspor Teknik Direktörü Yaşar Erten, Sarı-mavili ekibin İskenderun karşısında galibiyet almak istediğini belirterek "Ekibimin takım gücü ve anlayış kabiliyeti günden güne artıyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile oynadığımız maç bunun en güzel örneği idi. Süper ligde mücadele eden bir takım karşısında verdiğimiz mücadele beni mutlu etti ve umutlandırdı. Çaykur Rizespor'a karşı çok iyi oynadık. Çaykur Rizespor karşısında oynadığımız futbolu İskenderun Demirçelikspor karşısında da sergileyeceğiz. Ekibimin bu maçı kazanacağına inanıyorum. Çok iyi hazırlandık. Sahaya 3 puan için çıkacağız" diye konuştu.
umarım kazanırız ama ben 1-0 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum :275:
ŞOM AĞIZLI :228: :228: :228: :228:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
umarım kazanırız ama ben 1-0 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum :275:
maçtan haberi olan varmı,?
arkadaşlar maçı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresinde takip edebilirsiniz
Arkadaşlar malesef 1-0 malubuz...
1-0 yenilioz arkadaşalr
1-0 mağlubuz
Ama inşallah atıcaz arkadaşlar...
Bastırmaya başladık arkadaşlar...
çok kötü oynuyoruz inş herşey ikinci yarıda bizim lehimize değişir
kötü oynadığımızıda nerden çıkardın...
sen yazılanları okumuosun galiba
yazınlanlara göre çok kötü oynuyoruz onlar daha atak oynuolar bizim saadece 1 tane pozisyonumuzz varmış yenemeyiz biz bu adamalrı ama inş dediğimin tersi çıkar
bu maç en kötü berabere biter yada biz alırız merak etme
Haydi Siirt Haydi Siirt Haydi Tam Zamanı Tam Zamanı Şimdi
inş dediğin gibiolur ama sanmıorum bu aarda senin msnnin neden kapalı açsana konuşalım
Ben şu an kuzenlerdeyim orda msn yok kardeş kusura bakma
GGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL L
1-1 oldu
arkadaşlar pardon sitede 1-1 yazınca bende heycanlandım 1-0 devam ediyo
yenilcez galiba yaa hadi siirt yaa bastırr
MAÇI NERDEN TAKİP ETTİĞİNİZİ YAZARMISIN KARDEŞ :204: :108: :208:
ne 1-1 yaa hayalmi görüosun burda böle bişy yazmıo
HANİ 1-1 Dİ İSKENDERUN SİTESİNDE HALA 1-0 :58:
ARKADAŞLAR PARDON BİR AN İÇİN 1-1 YAZDI BEN O YÜZDEN ÖLE DEDİM PARDON...
adamalr 10 tane kaleciyle karı akrşıya kaçırmış çok şanslıyız fark yemektenm kurtulduk
BU MAÇTAN MAĞLUP AYRILIRSAK 1.LİK TEN KOPARIZ :16: :16:
MAÇ 1-0 BİTECEK GİBİ :25:
1 0 yenildik