Adam Site Acıldıgından Beri Aynı Avatarı Kulanıyor .
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Adam Site Acıldıgından Beri Aynı Avatarı Kulanıyor .
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Güzel Serdar SaoLL :D Hani Bizee ?? :(
İstersinde Yapmazmıyız :D
güzel olmuşlar serdar
ama rohanın ki onu hiç anımsatmıyor
rohandan vampir çok zor biraz daha şiddet ten uzak bişey olursa
daha güzel olacak
teşekkürler yine uğraşmışssın eline sağlık
hımm güzelmiş :))
bende 1 kaçtane yaptım.. aynı ŞekiLde RoHaN a sundum site ye sunmamıss daha..
[GLOW=red][S][BLINK]walla serdar abi bu resimde kayan yazi yaparsan çok sevinirm[/BLINK][/S][/GLOW]
Laooo Serdar bana da bi tane ayarLarmısın .. sana zahmet oLmasa . eger zahmet oLucaksa yapma cigerim :)
AvatarLarım cok dokunuyomus miLLete :)
Serdar bana yapmış olduğun avatar için teşekkür ederim. Ben avatarımdan memnunum ama bak arkadaşlar istiyor. Bana iyilik yapayım derken; zahmete gircen şimdi :D
Zahmet Degil Benim İcinAma Sen Benim yaptıgım Avatarı Kulamasasan Bir Daha Gelmem Buraya......
bana yap serdar bi tane ömürlük olsun
rohan o avatarla bütünleşti gibi ayrılamaz
evlat acısı gibi kor valla :51:
yokyav adam msn e bile gelmiyor.
Sana Söz Yapacagım Abi Bİr tane :D
Avatar İsteyenler Lütfen Boş Avatar KoysunlarBende Üstüne Bir Yazı Yazam Ne İsterlerse.
sağol serdar yapacağından eminim
rohan nın bu günlerde netle başı belada onlyn olamıyor
hem olduğundada msn yi sık kullanmıyor bu sadece sana karşı yaptığı bir şeydeğil msn ye pek takılmıyor kendi sebepleri var
SERDARCIM ELLERİNDEN ÖPERLER
ÜÇÜNÜDE HALLEDERSEN SEVİNİRİM :51:
eleman abii :55: serdar ı grafik te geçemiyebiliriz ama elimizden geleni yapabiliyoruz ne mutlu bize :51:
buyur abii umarım begenirsinn :228:
bu son hızLa gidiorr
Buda Yawaşş Gidioo :D
teşekkürler serci çok güzel olmuşlar
ellerine sağlık
ama sedarrınkileride beklemekte fayda var :5:
SerCiii Ellerine Saglık Cok Güzel Devat Et sen.
Süpermenden Gıcıktım onunkine Yazı Yazmayacagım :D
hayırlı Olsun Hadi bakayım Başka İsteklerler 1. sayfadakiler resim sunun yoksa yapamam :D
teşekkürler serdar harika olmuşlar
ama süpermenede yaz bişeyler kullana bilirim
hem o süpermen değil yav onun başka adı vardı ben deunuttum şimdi
ha yanlış değilsem FLAŞ GORDEN bu kahramanın adı :51:
Sen İste Hemen Abi Başka İstek varmı :D
RoHaN Sen Türünün Tek Örnegimisin Neden Zor Olanları Avatar İstersin Sen :D
İstedigin şeyi tam olarak söylesen bende tam ona göre yaparım bu nasıl olmuş..
teşekkürler serdar
flash gorden i adam etmişsin :259:
rohan cım mümkünse yukardaki avatarı kulanacam
eklersen sevinirim :1:
ama sizin sitedende hic istek gelmiyor ya ben bizim sitede günde 20 tane yapıyorum ama isteyen bir daha istemesin yapmam :D
yaw kardeş elin değmişken benim avartarımıda yapsan beni mennun edersin :16: