Edit By RoHaN
papuc'un isteği üzerine resimler silinmiştir.
Printable View
Edit By RoHaN
papuc'un isteği üzerine resimler silinmiştir.
karısmatık yakıSıkLI aynı zamanda entell bı doStumdur Eskısehırde öpmedıııı kıS kaLmamıStr :):):) Siirtın eSk tekı medarı ıftıhharııı
Laaa yavass bu ne hız uLash :Pp ya su 5.rsm deqi kız coq cirKin cıkmıs :Pp :42:
:108: Süpersin DostuM yıKıORsun
:20: 41 kere maşallah
Yarışmada başarılar dilerim. :218:
SeRCii & ROhAN Tsk.Ler yarısma önemLi degiL katıLım oLsun dediq ;)
senden yakışıklı kim çıkmış??? deseler bu kardeşimizi gösterirdim çekinmeden
papuc bu arada evrim geçirmiş gibi küçüklüğünün aksine yakışıklı olmuşsun :D
PanTeRA oLaya Katmıssın Kendini ya ne diyim :)))) Saqa bi yane saol yorumun iCin de kücüqlüq Nerden cikti :Pp ben dönem dönem cirkin oLmayı seviyom belKi :D:D Bu arada Siirt nasıL (Ne aLaka)
Metrixs Efsanesinden Fırlamış Gibisin:D Siirt Erkeklerinin Karismasını Alt-üst Ettin Anlayacağın:D
PapuC Başarılar
BLue eYw, Matrix ten fırLamı$ gibi nasıL oLuyo orasını peq annamadım :D :D Bende Siirt Cocuuguyum yaf benım karızmam onLarında karızması nedemeq :Pp Tabi varsa bir Karızma resimLer gelisi güzel kondu Arsivde daha coK cevher var ama onLarı koyarsam sonna site faLan kapanır hoj oLmaz :244:
kardeş süper cikmissin falla basarılar dılıcem ama kacyıldır bu yarıamanın sonucu veya oylama felan yapılmadı:( süsü için orda ölece duruyo:)
eyw saoL,, Ya yıL oLmamı$Tır heralde ayrıca sanmıyorum kimsenın yarısma amacLı resım koydugunu sahsen ben o amacla Koymadım, bu yuzden de SonucuyLa peq iLgiLenmiyOrUm Ki ne kadar objeqtif oLunur onuda biLemiyorum ama yeni yüzler tanıma acısından önemli bir Konu katıLımda fena degil herkesi tbr'q etmek lazım...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : papuc
eyw saoL,, Ya yıL oLmamı$Tır heralde ayrıca sanmıyorum kimsenın yarısma amacLı resım koydugunu sahsen ben o amacla Koymadım, bu yuzden de SonucuyLa peq iLgiLenmiyOrUm Ki ne kadar objeqtif oLunur onuda biLemiyorum ama yeni yüzler tanıma acısından önemli bir Konu katıLımda fena degil herkesi tbr'q etmek lazım...
buraya sunduguna gore yarısmak ıcın sunmussun bızım resım bolumunde de uye resım galerısı var maksadın yarısma olmasa orya atardın :) :260:
Yaw uye oLdugum tarihe bi goz atarmısın uye olalı 1 hafta olmadı daha neyin nerde oldugunu biLmiyorum yarısma maksadım olsa Cekinecegim bi durum yoq bana uKaLaLık yabtırcan simdi :D amacım katıLım dedik simdide soLuOrum inandiriciLigim olması icin resimleri kaldırmamı ıstermısın
ee artık anLamıssındır samimi oLdugumu :42:
yarışma devam ediyor. Yönetim olarak yarışmanın bitiş tarihini saptayamadık. Ama kazananlara büyük ödül olacak. orası kesin :248:
başarılar ne diyeyim
ama ben resimlerden çok ikili ilşkiler deki seviye ve tarzını beğendim
umarım öylede devam edersin :105:
saol eLeman yeterLi terbiyeyi aiLemden aLdıgımı dusunuyorum o yuzden bana onyargısız yaklasan herkese gereQLi seviyeyle yaklasırım
:206:
Vedoo ?? o smileyle ne anlatmak istedini merak ettim bak simdi
WALLAH SENİN NE YAPMAYA ÇAILTIĞINI BEN ANLAYAMIYOM :110:
:D:D tam yasını beLLi ediyorsun :D:D senın anLamaman normaL anLasıLmıycak bisi yapmıyorum cunKu wallah nedir bu arada bak onuda merak ettim simdi
Bir Rakip Mi Acaba :))
Bende Bu sitede bana Rakip Çıkmıyacak Mı Diyordum Aha da geldi...
Şakasına takılıyoz tabi...Papuc kardeş Yarışmada başarılar...
:42:[S]BAŞARILAR[/S] :261:
rakip ariyormuyum acaba once bunu bi sor soNnefes :)))) saka tabiki ama ben yarısmadan cekilecem buyuk ihtimal,senınde Sonnefes senınde resımlere baktım söLe 1-2 yıL sonra kıvama gelirsin ama webcamla resım cekme bence
Tek rakibim kendimim :Pp (BirazZ iddaLı oldu) ikincisi yarısma amacı gutmediiim icin yarısma dahiLinde buLunmaq abes biraz ücüncüsü sonnesefte potansiyel oldunu ve webcam le resmin hoj durmadıgını söyLedim oLay bundan ibaret anLadn sen onu :274:
haklısın ostum bunu dusunememıstım sor:(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : papuc
Yaw uye oLdugum tarihe bi goz atarmısın uye olalı 1 hafta olmadı daha neyin nerde oldugunu biLmiyorum yarısma maksadım olsa Cekinecegim bi durum yoq bana uKaLaLık yabtırcan simdi :D amacım katıLım dedik simdide soLuOrum inandiriciLigim olması icin resimleri kaldırmamı ıstermısın
ee artık anLamıssındır samimi oLdugumu :42:
şakalar makalar bir yana olmak gerekirse gerçekten yakısıklısın ama bazı sakal şekilleri seni düşürmüş ama gercekten karizma ve yakışıklılık war...! :62:
:4:noktayı koydun işte dolun@y :4:
eYw Rohan Coq HızLısın ::):):)
Kardeşimmm fotolar yakıyooo :):)): bişi gorunmuyo kaldırmıssın fotoları ama ben orjinal halini biliyorum süper karizmatik Eskişehirde kız bırakmamıssın demişler ya ben gittim olayı yerinden gordum minibüsten numara atan kızlar filan şaşırdım :):) de roh bih fum vaaa demeyi özledim sana :p yazın gorusuruz berğuftan nağmeler :):):)
hehe Kardesım gecici seyLer bunnar kendimi baska seyLere adamayı dusunuyorum :Pp zaten basımda baglı sayıLır bi yerde yazın görusuruz tabi de gec gelicem biraz yaw orda da yaz gecmezki :Pp janıkom öPuyorum seni :)
La Msne gelsene :)) benimde yazın durumlar karısık ama Agustos'ta 2. yıl programına yetişelim... Uzaktan uzaga izleriz...
La Gett uyu Tezle ugrasıyom msn Le ugrasamam simdi :Pp
Olm zaten sen tez diye diye beni korkuttun valla ben 1 ay ayırdım yeter inş. :):) şimdi ders sunumlarıyla ugrasıyoz ama msn siz olmaz :p