ne yapıyoz ki başka![]()
hanım aga agalık yap![]()
BENİM KALBİM ISRARLA
CENNET KUSATMASINDA HALARUHUM BEDENİ TERKE MARUZSEVAP ARTI GÜNAHLARLAÖNCELERİMİ DIŞLAR SONRALARIM AKLIM FİRARDA
GÜLLER YARE SEVGİ KANITI BENİM ELİMDE PAPATYA
ne yapıyoz ki başka![]()
Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."Paul Auster
beni evlendir![]()
BENİM KALBİM ISRARLA
CENNET KUSATMASINDA HALARUHUM BEDENİ TERKE MARUZSEVAP ARTI GÜNAHLARLAÖNCELERİMİ DIŞLAR SONRALARIM AKLIM FİRARDA
bura uygun deil evlendirme yeri açam oraya gel![]()
Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."Paul Auster
ohh bn ymştm ama bunada hyr diyemicem sahura kdr ne yesek kardır![]()
♥ Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni. ♥
tamam gelirim ablacık![]()
BENİM KALBİM ISRARLA
tamam burda konuyu saptırmayalım![]()
buraya uygun olmaz çünkü sahur odasına dime kurban
serserinim bende yerim walla..
allah hayrını kabul etsinyemek için haa
BENİM KALBİM ISRARLA
hadi yiyelim abla kardeş payı zaten ablamda yoktu ii oldu![]()
♥ Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni. ♥
bu da benden
![]()
BENİM KALBİM ISRARLA