hesaplar şirketten ...
atıştırmalık birşeyler sahura kadar
![]()
walla bi şekilde gidiyor işte)) senin_?
♥ Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni. ♥
hesaplar şirketten ...
atıştırmalık birşeyler sahura kadar
![]()
Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."Paul Auster
ablam sen nerdesin yaw aç kaldık dün sahura kadar)) ben bi çay alıyım
ohh mersii
)) bu arada nasılsın _?
♥ Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni. ♥
süperim sen nasılsın canım afet olsun![]()
Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."Paul Auster
hele banada bır cay verın![]()
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
tşkr ederim bnde iyiyim çayınıda içtim ohh daha ii oldum))) + aman Allah keyfini bozmasın
))
slm mıllet sahur yemeğini kaçırmadım umarım banada bişeyler bırakmışsınızdır)(kurt gibi acım
)
yok hepsi bitti sana kalmadı bol bol cay war idare et))
( ben acım dıyorum sen cay dıyorsun
)
sana zahmet bişeyler hazırlada yiyeq ağamız bugun bizi aç bıraktı![]()
ÇAYLLAR BURDAtazeledim....