2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Ozlem...

  1. #1
    PRENSES Array
    Üyelik tarihi
    08.11.2005
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.861
    Tecrübe Puanı
    78

    Standart Ozlem...

    Karanliga girdi gunduzlerim Gunesim de bir matem var ruzgar da desen zaten o da esip esmeme derdinde. Kokunu ozledim Yuzunde ki o gulusu neredesin nerelerde yoklugun bin parca ediyor bedenimi artik huzunlerdeyim.

    Saclarimda siyaha dair birsey kalmadi senin derdinde senin pesindeyim. Ozluyorum seni bedenimde ki sen ayriliyor benden hissede biliyorum yorgunum yenildim.Sana vurgunum,asigim.Gozlerimde goz yasi kalmadi bedenimde ki kan cekilliyor cok kotuyum yikti beni gidisin golgem bile cekildi benden yasama dair hic birsey kalmadi sonsuzlugum artik beni cagiriyor.

    Bak yine gok kusagi cikiyor yine sevdigimiz renkler geliyor ama sensiz onlari goremiyorum koskoca gokyuzu bile bana siyah geliyor. Duslerimden de gittin artik bari orda kalsaydin cunku sana dair hic bir sey kalmadi.
    Seni Cok ozledim.....!!!!

  2. #2
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    18.09.2005
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1.165
    Tecrübe Puanı
    44

    Standart

    gercekten güzel paylaştığınız için tşk


 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •