kurtalanı zor yendıler bı 3 lıge cıksınlar fallahı haklısınız dıcem ama zorr hemde cok zoorrr![]()
![]()
Siirt Amatör ligi deplasmanlı grup maçlarını başarıyla tamamladı
Siirt Amatör ligi deplasmanlı grup maçlarını başarıyla tamamlayan Siirt Belediye Spor Dün 2 nolu sahada Kurtalan Spor la oynadığı final maçında galip geldi. İlk yarıyı 1-0 yenik olan Belediye Spor İkinci yarıya hızlı başladı ve 5-1 skorla kazanmayı başardı.
Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, maçtan sonra tüm sporcu ve yöneticilerin de bulunduğu yemekte yaptığı açıklamada Terimizi soğutmadan, terimize ter katarak çalışmalarımızı sürdürelim. İlimizin ve tüm gençlerimizin özlemi olan 3.ligi yakalamadaki kararlığımızı ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunun için gerekli her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız. Camiamızdaki kenetlenme ve kararlık Siirtimizin 3 Lig özlemine cevap olacaktır. Buna inanarak büyük gayret ve ciddiyet içinde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Kulüp yöneticileri, Teknik heyeti ve sporcuları tebrik eder 3 lig yolunda üstün başarılar dilerim. dedi.
Belediye Spor Kulüp Başkanı Metin YARDIM ise: Performanstan son derece memnun oldum. sporcuları ve teknik kadroyu kutluyorum. Şehrimize ve gençlerimize 3 lig sözümüz var. Buna inanarak büyük gayret ve ciddiyet içinde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İlimizin ve tüm gençlerimizin özlemi olan 3.ligi yakalamadaki kararlığımızı ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunun için gerekli her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız.Yönetim adına teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ederim. İlimizi temsil etmenin sevinci ve heyecanını yaşıyorum şeklinde konuştu.
Kaynakiirtliler.net
♥ Beni Yormayın!-->çok üŞeNGeCiM..
♥ Bana yaLan söyLemeyin!-->Nefret Ederim!
♥ Bana Bi$ey sOrmayın!-->BiLeMeM!
♥ GüLMeyiN -->ßen CidDiyim
♥ iÇeLim Demeyin! -->KuLLanmıyorum !
♥ GideLim deMeYiN -->GeLeMeM!.
♥ Dalga geçMeYiN.-->SeVMeM!..
♥ Derdin mi var? -->DinLeRiM .
♥ Çok mu zOr -->UğRasıRıM!
♥ Bana aŞıK oLmaYıN! --> Ben ZaTeN AşıĞıM........
LaF SoKMaYa KaLKıŞMa KaPaK oLuRSuN,
UgRaŞMa eTiKeT oLuRSuN,
YaVŞaMa KöPeK oLuRSuN,
İnSaN oL BeLKi YaNıMDa YeR BuLuRSuN....!!!
kurtalanı zor yendıler bı 3 lıge cıksınlar fallahı haklısınız dıcem ama zorr hemde cok zoorrr![]()
![]()
şike ıle sampıon oldular deplasmandakı ılk macta elenecekler hehehe goye 3 lige cıkmaya yemın ettıler hep boş laflar agızları yerıne ayakları calıssın bıraz![]()
bu 3 lige çıkma olayı çok karışık.Belediyesporun 3 lige çıkma maçlarına gittiği 2-3 yıl öncesini hatırlıyorum da son maçın hakemi Haginin yüzüne tükürdüğü Erol Ersoydu bizim belediyeliler haksızlığa uğrayınca hakemi dövmüş hükmen yenilgi ve hak mahrumiyetleri Siirt amatör küme liglerinden bir yıl oynamama cezası almıştık.
Umarım tekrarlanmaz.Dikkat etmek gerke orda.O takım sadece Siirt belediyesini değil tüm Siirti temsil ediyor........
Başarılar.......
ben yeni ziyaret beledeyi spor futbolcusuyum.biz bu sezon siirt bld sporla oynadığımızda bin pişman olduk.yahu futbolcuları holigandır.sahadan bizim trübündeki taraftarlara küfür ediyorlardı bu yetmiyormuş gibi saha kenarındaki buldukları ufak taşları taraftarlarımıza atmayıda ihmal etmediler.bu yetmiyormuş gibi polislerde biber gazı biz futbolculara sıktı.abecim bu gidişle adamlar 3,ligi ruyalarında görürler.biz bedava maçlara çıkıyorduk onlar paralı maça çıkıyorlardı ama varya her iki maçtada kıl payı elimzden kaçırdık onları.ama beklesinler önümüzdeki sene ziyaretteki sahamız açılacak bu sefer onları ligin dibine demir attırırız.onlar daha rakip görmemişler