Ahmet Bey güzel bir konuya değinmişsiniz.Teşekkür ediyorum.Eklemek istediğim bir kaç konu var.Mehmet Şimşek Batmanlı biliyorsunuz hem Batmandan milletvekili seçilmesi hem de Batmanlı olması bir avantajdır B.Petrolspor için.Bu biraz vefa borcu olarak görülebilir.Bizim Siirte gelince ise yüksek kademede olup bize vefa borcunu ödeyebilecek bir bakan ya da başka biri yok.R.Tayyip Erdoğan diyorsanız bence de artık onun adını Siirt ile anmak bile yanlış.Tüm Siirtlileri bir süre piyon olarak kullandı.Şimdi ise eşitlik naraları atıyor.Boş bir beklentiye girmeye gerek yok bence.Hem nasıl olsa öyle bir hibe gerçekleşse bile paraların ne dolaplarla nerelere gideceği belli.
Sosyal etkinlik zaafı yaşayan Siirtin tek dayanağı olan spor biraz kendi orijininden beslenmeli.
Yani birazda kendi gençlerimizi yetiştirmeliyiz.Grubumuzdaki diğer takımlar yaz okulllarında yetiştirdikleri gençleri seçmelere alıyorlar.Hatayspordu sanırım.2-3 gelecek vaadeden futbolcu buldu.Eee ne güzel.Biz ise illaki elin yabancısına para yedireceğiz.Bakın siirtte çok cuzzi fiyata oynayabilecek o kadar genç yetenek var ki.Verin biraz para oynasınlar.En azından bir yıllığına kiraladıkları oyuncuların seviyesine çıkıncaya kadar.
Evet siirt taraftarının beklentisi büyük.Hazmedilemeyecek başarısızlıklar bazen sorun yaratabilir.Ama inanın bu yolun sonu hep başarıya gidecektir.sadece biraz zaman.
Bir de Siirtspor şu an 3.ligte.Profesyonel liglerin en sonuncusunda.Yani bu ligde oynatacağınız oyuncuların %80i yerel oyuncu oldu mu daha gönülden oynar.


LinkBack URL
About LinkBacks




Alıntı


