Genç Siirtspor Taraftarlar Derneği Başkanı Çetin Akınaydan Kahramanmaraş Taraftarlar Derneğine Teşekkür
Geçen Pazar Maraş'ta oynanan K.Maraş Spor ve Siirt Spor maçında fair-play adına yaşanan güzel tablodan dolayı Genç Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Çetin AKINAY K.Maraş Spor taraftarlar Derneği Başkanı Alaaddin Devlet ÜLGENe sonsuz teşekkürlerini bildirdi.
Maraşta oynanan maçta Maraşa giden Siirt Spor taraftarlarına büyük bir sevgi, dostluk ve kardeşlik yakınlığını gösteren K.Maraş Taraftarlarının ilgisinden dolayı gerçekten çok sevindirici ve duygulandırıcı bir an yaşadığımızı söyleyebiliriz. Geçmişte Siirt Spor'un gittiği Deplasmanlarda Siirt Spora karşı, kötü tutumları ile her ilde Siirt Spora ters düşmeleri ve Siirt Sporun dostu kalmaması Siirt Spor adına çok üzücü olaylardı. Biz Genç Siirt Spor taraftarlar derneğini kurduktan sonra amacımızın bütün bölge illeriyle dostluk kardeşlik adına attığımız tohumların yavaş yavaş meyvelerini almaya başladığımızı görmekteyiz. Bir Yıldır Yaptığımız icraatlardan biri olan Anadolu Taraftalar Federasyonunu kurmakla Siirt Spor taraftarının bu bölgede yeniden Siirtin tüm illerle dostluk kurup ve bu illerin Siirtle kardeş kulüp olması ve Siirt Spor taraftarının bu sene gerek Adıyamanda, Hatayda, K.Maraşta gerekse geçen sene Urfa ile yaşanan bazı hadiselerden Siirtin Urfa ile arasının açılmasının ardından Urfa taraftarları Siirt taraftarlarının önünü keserek başarı dilemesi gerçekten Siirt spor için büyük dostlukların kazanıldığı ve bütün illerle bu dostluğumuzun devam ettirmek için tüm çalışmalarımızı ve fedakarlığımızı ben ve yönetimdeki arkadaşlarım sonuna kadar devam ettireceğiz.
Derneğimizin K.Maraş Deplasmanına Otobüs tahsisinde bize yardımcı olan hiçbir zaman desteğini bizden esirgemeyen Görgin YEŞİLBAŞa ve Siirt Spora her zaman hizmet için varım diyen ve hizmetlerini esirgemeyen Ata DENİZe Taraftarlar adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


LinkBack URL
About LinkBacks



Alıntı
