
&

Tarih---22.11.2009
Saat---13:30
Stad---Siirt Atatürk Stadı
Hakem----Kerim Deveci(Karabük Bölgesi)
(Yayın---Siirt Fm (98.0)
13 Hafta mücadelesinde Takımımız sahasında Hatayspor'u konuk ediyor.Deplasmandan puansız döndüğümüz Hatayspor ile rövanş maçını yapacağız.Geçen hafta öne geçmemize rağmen puansız döndüğümüz Malatya deplasmanı sonrasında yenilginin telafi edilmesi için iyi bir fırsat.
25 Puanla liderliğini sürdüren takımımızın son 5 maçı.İkinci takım olan Malatya ile aramızda 5 puan fark var.Malatya maçımızla aynı saate oynanacak maçta Bingöl deplasmanına çıkacak.Bingölspor sahasında mağlubiyet almadı daha.Bizim maçımız ve Malatyasporun maçı kader maçları olacak.Bu sebepten takipçiler Kırıkhan ve Hatayspor da Playoffları zorlamak için yenilmemeye çalışacaklar.Takımımızın bu konuda işi zor.Söylentiler doğru ise takımda ödemeler yapılmamış daha.Oyuncuların üzerinde olumsuz etki yaparsa son haftalar çok zorlu geçer.
Takımımızda askerlik sebebi ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Serkan ACAR ve kart cezası yüzünden oynayamayacak Metin Telle haricinde eksik yok.
5 Puanlık farkın rehavetine kapılmadan iç sahadaki üstün performansımızı Hatayspor'a karşı sergilersek son 4 haftaya epey rahat gireriz.Ama geçen haftaki gibi kazandığımız pozisyonları cömertçe harcarsak ilerisi için tehlike sinyalleri çalmaya başlar.
Siirtspor yönetiminin özellikle sanal ortamda ortaya çıkan söylenti ile ilgili bir açıklama yapması gerekiyor.Bu futbolcuların performans düşüklüğünün ödemelerini almamaları ile ilgisi var mı diye ilgilileri bilgilendirmeliler.Pazar günü sürpriz puan kayıbından sebep aranır.
Uzun süreden sonra Siirt Atatürk Stadına gideceğim.Umarım ayağım uğurlu gelir.Hatırlarsanız Hatayspor deplasmanında;Hatay önceki maçlarda depreme dayanıksız diye stada taraftar almazken bizim maçımızda almışlardı.Maç içerisinde seyircilerimize hoş olmayan davranışlar sergilenmişti.Biz de Pazar günkü maçta takımımızı yalnız bırakmayarak bu önemli maçta arkalarında olduğumuzu göstermeliyiz.
Tribünlere davul alınmaması konusunda ise orta yol bulunmalı bence.Taraftar takımın 12. adamıdır.Ligler uzun maratonlardır.Taraftarı karşısınıza değil arkanıza almalısınız.Sanırım yönetim en kısa sürede buna bir çözüm bulacaktır.Daha doğrusu ben öyle temenni ediyorum.