Bu gidişle de hiç bi gelişme yaşanmaz bu kulüpte.Topçulara yazık oluyo valla çoğunun sözleşmesi devam ediyo belirsizlik yüzünden elleri kolları bağlı kaldı.Umarım en kısa zamanda biz taraftarları mutlu edecek gelişmeler yaşanır.
Takımımız Siirt Spor Kulübü yönetimi geçen lig sezonunda el değiştirirken, 3 yıl içinde süper lige ulaştırılacağına yönelik vaatlerin lafta bırakıldığı gözlemleniyor. Uzun yıllar “Siirt YSE Spor” adı altında ilimiz futbolunu 2. ligde temsil eden takımımız, yine zora düştüğü bir ortamda vaatlerle devir alınmış ve kısa bir süre içinde 1. ligle kucaklaştırılmıştı. Fakat, bu yükselişin ömrü kısa oldu. Birinci ligin İlk yılında tekrardan 2. lige düşen takım, “Bir daha kimseye el açtırmayacağız” vaatlerinin arkasında durulmadığından sıkıntıda kalınca 2. ligdeki yerini de koruyamayarak 3. lige düştü ve geçen lig sezonunda aynı “kurtarıcı” ya devir edildi.
Takımın kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak önlemlerin alınacağı vaatleri lafta bırakılırken, 2. lig hedefini tutturamayan takımımız durumunun ne olacağı, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bazı futbolsever hemşerilerimiz: “Takımımızı zaman zaman sahiplenenlerin, bunu bir takım hesaplar içinde yaptıkları çok açık şekilde aydınlığa kavuşmuştur. Bunun içindir ki, samimiyetten uzak desteklemeler, bekleneni vermesi durumunda bile kısa ömürlü olacaklardır…” sözleriyle tepkilerini seslendiriyorlar.
Ömer Özer
Bu gidişle de hiç bi gelişme yaşanmaz bu kulüpte.Topçulara yazık oluyo valla çoğunun sözleşmesi devam ediyo belirsizlik yüzünden elleri kolları bağlı kaldı.Umarım en kısa zamanda biz taraftarları mutlu edecek gelişmeler yaşanır.
Play-Off'larda da avucumuzu yaladık. Siirt'in taraftarı bakalım ne zaman gülecek.
Alpay'ın ve Fadıl'ın eline bakan Siirt Spor, şirketleşip A.Ş. olunca ne yapacak, bekleyip hep beraber göreceğiz.
"BİZİM YANIMIZA GELEN HİÇ KİMSE GELDİĞİ GİBİ AYRILMAMIŞTIR"Şeyh Muhammed Kazım KS
Siirt güney gazetesi - 9 haziran 2010