Siirt Spor Kulübü yönetiminin 2. kez süslü söylem ve vaatlerle devir alındı ama açıklanan hedefe ulaşılamadığı gibi, takım akıbetinin ne olacağı da bilinmemektedir. Bir zamanlar “Siirt YSE Spor” adı altında ilimizi uzun yıllar ikinci ligde başarıyla temsil eden takımımız, vaatlerle el değiştirdikten sonra kısa sürede 1. ligle kucaklaştırıldıysa da sonrasında, verilen vaatlerin arkasında durulmadığı için hızlı bir düşüş içine girdi ve 3. ligde mücadele veren takımlar kategorisindeyken, kulüp, hiç beklenmedik bir sırada ikinci kez “Kurtarıcıya” devir edildi. Grubundaki mücadelede 2. lige direkt çıkacak ilk 2 takımdan biri olamayan Siirt Spor, Play-Off mücadelesinin ilk karşılaşmasında elendi ve takımın durumun konuşmakta olan futbolseverler “Takımımız, yine zor durumda kalacak..” endişesi içinde olduklarını belirtiyorlar.
Kulübün denetleme kurulu üyesi olan Cengizhan Başaran’ın istifasını dile getiren açıklamasını yerelden izledikleri anlaşılan bazı futbolseverler de: “Siirt sporu, parayı veren düdüğü çalar sözü doğrultusunda yönetmek istedikleri gözden kaçmıyor. Daha önce de malum hesaplarla takımın sahipliği üstlenilmiş ve kısa zamanda verilen sözlerin arkasında durulmayacağı anlaşılmıştı. Bu nedenle, kulübün denenmişlere devir edilmesi isabetli olmamıştır..” diye görüşlerini seslendirmektedirler.
Bir kere daha belirtmek isteriz ki, temsilcimiz Siirt Sporu ciddi anlamda sahiplenen olmamış ve bunun içindir ki, 2. ligdeki yerini koruyabilmesi gereken bir dönemde, ilgisizlik yüzünden 3. lige düşmüştür. Başka takımlara destek verdiği yaygın medyada dile getirilen Fadıl Akgündüz’ün, 2. kez Siirt Kulübünün yönetimini hangi muhasebe içinde bir kez daha devir aldığını ise şimdilik bilmiyoruz ama, mevcut koşullarda Siirt Spor’un dile getirilen başarıya ulaşsa bile, sonrasında yine aynı akıbete düşerek sıkıntıda kalacağını biliyoruz.


LinkBack URL
About LinkBacks




Alıntı
