Yaz geldi, sıcaklar ani olarak bastırdı.
Yaz geldi, sıcaklar ani olarak bastırdı. İmkanı olanlar sıcak havayı dağıtmak için su kenarlarına akın ediyor. Bu arada eski evlerde oturanlar ise, terasta gecenin tadını
çıkarıyor.Siirt'te hava sıcaklıkları insanı farklı arayışlara itiyor.
Geçen ay bahardan kalma günler yaşayan Siirt'te, bu hafta başından bu yana hava sıcaklıkları 35 derecenin üstünde seyretmesi vatandaşa zor anlar yaşatıyor.
Sıcakların etkisini iyice hissettirmesi ile birlikte bunalan Siirtliler serinlemek için serin ve sulak alanlara koşarken bir kısmı da öğlen saatine kadar dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor.
Hava raporlarına göre önümüzdeki günlerde şehir merkezinde hava Sıçakları aralıklarla 42-43 dereceye çıkacağı belirtilirken, bu sıcaklara karşı vatandaşın nesıl önlem alacağı merak ediliyor.


LinkBack URL
About LinkBacks





Alıntı
