Madalyalar Celal Değer'e
Milli Eğitim Müdürlüğünün İlköğretim okulları arasında yapmış olduğu Satranç turnuvasında Özel Celal Değer İlköğretim Okulu sporcuları Yıldızlar kategorisinde ilk dört sırayı alarak rakiplerine madalya şansı tanımadı.
Her kategoride 10 ilköğretim okulu ve her okuldan üçer öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında Ö.Celal Değer Okulu öğrencileri ferdi olarak il 1. , 2. , 3. ve 4. olarak arka arkaya sıralamayı paylaştılar. Yıldızlarda adeta birbirleriyle yarışan Özel Celal Değer İlköğretim Okulu öğrencilerinin bu başarısı takdirle karşılandı.
Takım olarak ta il birincisi olan okul yine yıldızlar kategorisinde, Aralık ayında Hatay-İskenderun'da yapılacak Türkiye Satranç turnuvasında Siirt'i temsil edecekleri belirtildi.
Okul müdürü Yaşar Turna, Satrancın okuldaki önemli kulüplerden biri olduğunu ve bu kulübü ayakta tutmak için her türlü desteği sağladıklarını belirtti.


LinkBack URL
About LinkBacks





Alıntı
