Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği tanıtımdan tanıtıma koşuyor.
Siirt’in aktif derneklerinden biri olan Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği, festival ve fuarlarda açtıkları standlarda Siirt’i tanıtmak için seferber olmuş bulunuyor.
Geçtiğimiz sene Mardin’de düzenlenen GAP Genç festivalinde açtıkları Siirt standıyla Siirt Bıttım sabununun yanı sıra Siirt Fıstığı, Pervari Karakovan Balı, Kilim ve Battaniyelerimizi sergileyerek dikkatleri üzerine çeken ekip, bu ay Üniversite kampusünde SİİRT standı açarak katılımcılara Siirt’i ve Siirt Ürünlerini tanıtacaklar. Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği aynı zamanda 7-8-9-10 Mayıs 2010 tarihinde Batman’da gerçekleştirilecek olan Türkiye’den 72 ilden ve 13 ülkeden -Fransa, Gürcistan, İngiltere, Güney Kore, İtalya, Romanya, Litvanya, Letonya, Malta, Almanya, Filistin, Suriye ve Irak’tan gençler ve gençlik kuruluşların katılacağı GAP Gençlik Festivalinde Siirt ürünlerini tanıtacaklar.
Bu gönüllü gençlerimizin Siirt adını Dünyaya duyurmaya ve ürünleri tanıtmak için ellerinden gelen gayreti göstermeleri memnuniyetle karşılanıp göğsümüzü kabartıyor.