2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Threaded View

  1. #1
    PRENSES Array
    Üyelik tarihi
    29.04.2006
    Mesajlar
    3.780
    Tecrübe Puanı
    95

    Standart sahtekar - the hoax




    Yönetmen: Lasse Hallström
    Oyuncular: Richard Gere, Alfred Molina, Marcia Gay Harden, Hope Davis, Stanley Tucci

    Senaryo: William Wheeler
    Görüntü Yönetmeni: Oliver Stapleton
    Müzik: Carter Burwell
    Kurgu: Andrew Mondshein
    Tür: Komedi - Drama
    Süre: 115 Dk.
    Yapım: 2006 - ABD
    Dağıtımcı: UIP www.uip.com.tr
    Gösterim tarihi: 22 Haziran 2007

    Resmi Web Sitesi: www.thehoaxmovie.net

    7,3 (1.310 oy)
    IMDB.com bu filmin sayfası
    Editörün Notu: Film tek bir adamın, aslında gerçek olmayan, iyi bir kurgu ürünü öykü aracılığıyla koskoca bir endüstriyi ve ulusu nasıl ele geçirdiğini keşfe çıkıyor.

    Konu: Clifford Irving, uzun zamandan beri iyi bir malzeme aradığı halde bir türlü bunu bulamayan tutkulu bir yazardır. Sonunda kendi öyküsünü kendisi yaratmaya, bir söyleşiler dizisi uydurmaya karar verir. Başlangıçtaki düşüncesi yayıncılık dünyasına akıllıca düzenlenmiş sanatsal bir eşek şakası yapmaktır. Dünya ve okuyucular bunu istiyorsa ben de onlara bunu fazlasıyla vermesini bilirim” diye düşünmüştür.

    Kendisini zekice hazırladığı bir gizlilik perdesi arkasına saklayarak, büyük bir yayınevi yetkililerine onların çok hoşuna gidecek bir haber uçurur. Dünyanın en ünlü adamının Havacı, film yapımcısı, kadın düşkünü ve ezgantrik dolar milyarderi Howard Hughes- kendisiyle bağlantı kurduğunu, paha biçilemez biyografisini kaleme alması için teklif getirdiği haberini ulaştırır.

    Yalnız küçük bir problem vardır: Cliffordun biyografi adı altında yazdığı kitapta gerçeğin tek bir kırıntısı dahi yoktur. Howard Hughes&n kendisiyle hiç karşılaşmamıştır. Ancak Hughesun adeta inzivaya çekilmiş şekilde gözden uzak yaşıyor olması sayesinde planının başarıya ulaşacağına güvenmektedir. Hughes neredeyse 10 yıldan beri kamuoyu önüne hiç çıkmamıştır. Tam bir münzevi gibidir. Irving sahte öyküsünü yazarken en çok bu duruma güvenir. Hughes halkın önüne çıkmaktan çekindiğine göre bu biyografiyi doğrulamak veya yalanlamak için de nasılsa çıkmayacaktır.
    ♥ Beni Yormayın!-->çok üŞeNGeCiM..
    ♥ Bana yaLan söyLemeyin!-->Nefret Ederim!
    ♥ Bana Bi$ey sOrmayın!-->BiLeMeM!
    ♥ GüLMeyiN -->ßen CidDiyim
    ♥ iÇeLim Demeyin! -->KuLLanmıyorum !
    ♥ GideLim deMeYiN -->GeLeMeM!.
    ♥ Dalga geçMeYiN.-->SeVMeM!..
    ♥ Derdin mi var? -->DinLeRiM .
    ♥ Çok mu zOr -->UğRasıRıM!
    ♥ Bana aŞıK oLmaYıN! --> Ben ZaTeN AşıĞıM........

    LaF SoKMaYa KaLKıŞMa KaPaK oLuRSuN,
    UgRaŞMa eTiKeT oLuRSuN,
    YaVŞaMa KöPeK oLuRSuN,
    İnSaN oL BeLKi YaNıMDa YeR BuLuRSuN....!!!


 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •