geriye kalan ekmeğe yazık amaa
Trabzon'un ünlü Akçaabat Köftecisi Nihat Usta'nın Forum Alışveriş Merkezi'ndeki yeni yerinde balık çorbası alışılmışın aksine kasede değil ekmeğin içinde müşterilere sunuluyor.
Nihat Usta Köfte Salonu, ünü Türkiye'yi aşan köftesinin yanında şimdi de çavdar ekmeğinin içinde müşterilerine sunduğu balık çorbasıyla müşterilerine Karadeniz usulü sunum ile farklı bir lezzet tercihi ortaya koyuyor. İşletme sahibi Nihat Aydın'ın aynı zamanda oğlu olan Volkan Aydın, ekmek içindeki çorba uygulamasını Amerika'da gördüğünü ve Türkiye'ye dönünce de bunu uygulamaya karar verdiğini söyledi. Çorbanın hazırlanmasını anlatan Volkan Aydın, önce çavdar ekmeğinin üzerini keserek çıkarttıklarını belirterek "Sonra ekmeğin içini boşaltıyoruz ve küçük bir kase haline getiriyoruz. Ekmeği fırına vererek fırınlıyoruz. Ekmek burada 5-10 dakika kadar kalıyor ve iyice sertleşiyor. Daha sonra da hazırladığımız balık çorbasını içine koyarak baharat ve limonla servis yapıyoruz" dedi.
Çorbada levrek çorbasını tercih ettiklerini kaydeden Aydın "Müşterilerimiz çorbanın hem servis şeklini ilginç buluyor hem de tadını çok beğeniyor. Yolu Trabzon'a düşen herkesi Nihat Usta'nın balık çorbasından içmeye davet ediyoruz" diye konuştu.
Öte yandan ekmek içinde çorbayı gören ve tadan müşteriler ise hayli ilginç bir sunum olduğunu ve çorbayı çok beğendiklerini belirtiyor.
![]()
geriye kalan ekmeğe yazık amaa
geriye ekmek bırakmazlar kigüzel paylaşım tşkler derbeder
![]()
HAYATTA İKİ ŞEYE İNANIRIM... BİR AYNADA GÖRDÜĞÜME BİR DE YUKARI BAKIPTA GÖREMEDİĞİME...
Güzel bişeye benziyor eyer tadıda güzelse,Tadılması gereken bi yemek.Emeğine sağlık üstad.
iftarda ne güssel gider ya.
canım çekti.
'JaNeM
O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve
umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm..
güzel nir çorba ya benziyo yemekte nasip olur inş !!!
_______________________________________________
paylaşımın için teşekkürler !!!