1. sayfa - 4 sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
34 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    36
    Mesajlar
    17.668
    Tecrübe Puanı
    375

    Standart Cola içenlerin dikkatine!, başta ben

    COCHİNEAL; Kanarya adalarında ve Meksikada yaşayan bir böcektir. Doğal ortamında çoğaldığı gibi kültürel olarak da yetiştirilmektedir..
    Aslında bu böceğe ve renge yabancı sayılmayız.Pek aşinayız...Susadıkça aç bir cola...İster coca cola ister cola turka..

    Önce Hindistan yüksek mahkemesi coca-colanın sağlığa zaralı olduğu gerekçesi ile yasaklanması yönünde bir adım attı. Arkasından Letonyada ilköğretim okullarında coca cola ve pepsi yasaklandı. Geçenlerde Ukrayna'da bazı okullarda ve ingilterede bir okulda yasaklandı. Yakın zamanda İstanbul gösteri sanatları merkezi'nde yasaklandı..

    Tevrat ve Talmut'ta geçtiği gibi domuz ve böcekler ile onlardan elde edilen gıdalar yahudiler için de haramdır..


    diyorda okuyoruz ama vazgeçemiyoruz bu koladan uyuşturucumu vardır nedir bağımlılık yaratıyor insanda siz neler düşünüyorsunuz bu cola konusunda?

  2. #2
    PRENSES Array
    Üyelik tarihi
    10.04.2008
    Mesajlar
    287
    Tecrübe Puanı
    19

    Standart Selam: Cola içenlerin dikkatine!, başta ben

    Bu haberi daha öncede duymuştum neyseki ben sevmiyorum..
    colayı bu haberden sonra artık hiç içmiyorum bağımlılık yaptığı da..
    Doğru ve kemiklerin erimesine de neden oluyor.

  3. #3
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    29.12.2005
    Yer
    Siirt, Turkey
    Mesajlar
    8.570
    Tecrübe Puanı
    191

    Standart

    walla bana zıkkkım olsada ben içerim doya doya buz gibi bi kola zevkim var oda olsun...
    atın ölümü arpadan olsun...
    'JaNeM

    O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve
    umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm..

  4. #4
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    03.03.2007
    Yaş
    31
    Mesajlar
    136
    Tecrübe Puanı
    17

    Standart

    işletme fakültesinde okuyan arkadaşa belgeselini izletmişler.tiksinç bi durum bu coca cola özellikle.zaten karını da israile yolluyor.silah alımında kullanılmak üzere..

  5. #5
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    26.07.2007
    Yaş
    31
    Mesajlar
    788
    Tecrübe Puanı
    29

    Standart

    Ben istesemede içemiyorum Doktor Yasaklamıs.
    İçtiğim zaman cok kotu mide ağrısı yapıyo.
    Cola içeceğinize Ayran için daha iyi.
    Ne hasta bekler sabahı,
    Ne taze ölüyü mezar
    Ne de şeytan bir günahı
    Seni beklediğim kadar

    GEÇTİ İSTEMEM GELMENİ
    YOKLUĞUNDA BULDUM SENİ
    BIRAK VEHMİMDE GÖLGENİ
    GELME ARTIK NEYE YARAR

  6. #6
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    17.07.2006
    Yaş
    41
    Mesajlar
    523
    Tecrübe Puanı
    25

    Standart

    cola iç lakır lakır israil vursun takır takır
    filistine destek için cola ve ürünlerini kulanmayalım
    Krallar yokken soytarılar coşar.
    Krallar yokken efelenir çakallar.
    Verilen her aranın bir sonu var.
    Sahip eve gelince köpekler ayağa kalkar.

  7. #7
    SİİRT ULTRASLAN Array
    Üyelik tarihi
    03.01.2007
    Mesajlar
    4.682
    Tecrübe Puanı
    108

    Standart

    valla ne olursa olsun ben içerim...hatta içinde tarla faresinin kanıda bulunuyo diyolar ama onun kanıda kansere bire birmiş...ama ben yinede içerim...

  8. #8
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    04.04.2008
    Yaş
    28
    Mesajlar
    159
    Tecrübe Puanı
    17

    Standart

    bilgi için tşkler. ama zararlı olduğunu herkes biliyo zaten. ben bi daha içmicem diyemem. zraralı olduğunu bile bile içerim.

  9. #9
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.06.2008
    Mesajlar
    352
    Tecrübe Puanı
    20

    Standart

    allahtan ben içemiyom alerjim olduğu için ya bence içenlerde bıraksınlarrr

  10. #10
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    08.06.2008
    Mesajlar
    69
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart

    ya zararlı olduğu kesin ama bakılacak olunursa ben kendi açıma diyorum diğer kolalarda tat denen bişi yok ben birgün kola içmedim zaman kendimi iyi hissetmiyorum bağımlılık yaptığı kesin


 

Benzer Konular

  1. Coca Cola neden soguk icilir?
    By DeRBeDeR in forum ELEŞTİRİ-YORUM
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 08.09.2008, 11:12
  2. Ay yıldızlı Coca Cola
    By haci in forum HABER BÜLTENİ
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 04.09.2008, 13:56
  3. Galatasaray 77 Beşiktaş Cola Turka 48
    By crazy_ette in forum GALATASARAY
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 14.05.2008, 16:47
  4. cola turka siirt
    By ToMi in forum GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
    Cevaplar: 36
    Son Mesaj: 22.07.2007, 15:04

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •