-
Yusuf İLÇİN
Array
- Tecrübe Puanı
- 10
LimeWire kapatıldı !
Uzun süredir açılan davalarla boğuşan P2P paylaşım yazılımı LimeWire RIAA tarafından açılan dava ile baş edemeyeceğine karar verince servisi durduruyor.

Şirketten yapılan açıklamada programın internet sitesinden kaldırılacağı ve filtreleme sisteminin geliştirileceği açıklanırken, mevcut kullanıcıların durumuna ise değinilmedi. Bir ay içinde yasal bir müzik paylaşım servisinin yayına gireceğini açıklayan LimeWire, yazılımı siteden kaldırsa da davadan kurtulamayacak. Zira açılan davada LimeWire'ın bile bile korsan içeriğin paylaşılmasına zemin hazırladığı ileri sürülüyor.
LimeWire'dan sonra diğer paylaşım programlarından Utorrent ve Bittorrent'inde kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu açıklandı.
Alıntıdır
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları