1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Hybrid View

  1. #1
    Forum Demirbaşı Array
    Üyelik tarihi
    18.06.2007
    Yer
    Anasının Dizinin Dibinden :=)
    Yaş
    40
    Mesajlar
    10.926
    Tecrübe Puanı
    238

    Standart Smokin nasıl seçilir?

    Yaz düğünlerinin ve davetlerin vazgeçilmez kıyafeti smokin her erkeğin dolabında olmalı. Smokin seçerken neye dikkat edilmeli?


    Erkeğin en karizmatik kıyafeti: Smokin. Smokin seçerken tarzınızı yansıtmasına dikkat edin ve kuralları unutmayın.

    1) Smokin takımlarda pantolonun özelliği yanlarının çift çizgi olmasıdır. Ceketinde ise takım elbiselerde olduğu gibi tek sıralı veya çift sıralı düğmeler vardır. Tek sıralı düğmeler smokine daha modern bir hava katar.

    2) İyi ütülenmiş beyaz gömlek smokini tamamlar. Kuşak ve yeleği ise ceket düğmeleri tek sıralı olan smokinlerin içine giymelisiniz. Eğer yelek veya kuşak kullanacaksanız göz alıcı parlak desenlerden ve renklerden uzak durun.

    3) Smokin "smokin ayakkabıları" ile tamamlanır. Bağcıksız deri ayakkabıların kadife veya püskülü bant gibi detayları olur. Kendinizi rahat hissettiğiniz kullanışlı modelleri tercih edin. Bağcıklı modeller daha sade daha rahat ve kullanışlıdır. Ancak bunların çok iyi parlatılması gerekir. Smokinin altına giydiğiniz bu tip ayakkabıların önü biraz uzun olur.

    4) Papyon smokin için olmazsa olmaz aksesuvardır. Gümüş beyaz siyah renklerde bir papyon seçin.

    5) Yuvarlak yakalı siyah-beyaz smokin çok elegan durur. Bu modeli tamamlayacak herhangi bir aksesuvara ihtiyacınız olmaz.

    6) Beyaz ceketli smokin yaz ayları için ideal. Beyaz ceketle hem çok şık hem de çok farklı bir hava yakalayabilirsiniz.

    7) Smokinin takım elbisede olduğu gibi vücut tipinize uygun olmasına dikkat edin. Pantolonu tek çizgili ceketi tek düğmeli olan mono smokinleri tercih etmenizi öneririz. Smokininizin seçtiğiniz aksesuvarlarla uyumlu olmasına da dikkat edin.

    8) Smokinde gömlek manşetinin ceketin içinden biraz görünmesi şık bir ayrıntı olabilir.

    9) Kol düğmeleri smokini tamamlayan en şık aksesuvarlardır. Doğal renklerde ve gümüş ayrıntılı kol düğmeleri smokine çok yakışır.

    Takdir Ediliyorsanız Değil, Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.
    Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.
    Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."
    Paul Auster


 

Benzer Konular

  1. Dreamweaver
    By HaNıM aGa in forum GRAFiK - PHOTOSHOP - 3D
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 29.01.2010, 23:09
  2. Dua Nedir, Nasıl yapılmalıdır ?
    By HaNıM aGa in forum AYET - HADİS - TEVHİD - TECVİD - KIRAAT
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 19.07.2009, 22:56
  3. Dost NasıL SeçiLir?
    By *GüLdeste* in forum TATLI SOHBET ODASI
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 18.07.2009, 12:22
  4. Bilgisayarla İle İlgili 180 Soru Ve Cevap ** Mutlaka Okuyun **
    By nesta_34 in forum İNTERNET ve GÜVENLİK
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15.04.2009, 15:15
  5. Dersler nasıl? [geyik sohbet]
    By ''ARAZ'' in forum GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08.12.2008, 22:37

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •