Galatasaray Cafe Crown, Eurochallenge Top 16 üçüncü maçında EWE Baskets ile karşılaştı. Takımımız, Almanya deplasmanındaki maçı 93-85 kazanarak J Grubu’nda ilk galibiyetini aldı.
Galatasaray Cafe Crown’da Hüseyin Beşok, 32 sayı – 10 ribaund’luk double double performans ile devleşirken Milan Gurovic 23, Antonio Graves 16 sayıyla yıldızlaştı. Rashid Atkins 9 asistle galibiyete katkı sağladı.
EWE Baskets - Galatasaray Cafe Crown
Salon: EWE Arena
Tarih: 10 Şubat 2009 Salı / Saat: 21:00
Maça iyi başlayan takımımız, Milan Gurovic ve Hüseyin Beşok ile sayılar bularak üstünlüğünü skora yansıttı. Ev sahibi ekip ise içeriyi iyi kullanarak oyunu dengeye soktu. İlk çeyrek, Gurovic’in son saniyedeki turnikesiyle 24-23 lehimize sonuçlandı.
Tempolu geçen ikinci çeyrekte her iki takım da iyi hücum etti. Son dakikaya kadar skor üstünlüğü bizde olsa da Pekovic’in üçlükleriyle geriye düştük: 50-49.
Üçüncü çeyrek de karşılıklı sayılarla hayli tempolu geçti. Fark iki takım lehine de açılmadı: 72-69.
Son periyoda etkili başladık ve Cemal Nalga’nın basketiyle ilk 4 dakikayı 75-78 önde geçtik. Bu noktada rakip takım mola aldı. Molanın ardından yine dengelenen maç, bitime 3 dakika kala Rashid Atkins’e yapılan sportmenlik dışı faul ile tekrar lehimize döndü. Attığımız 4 sayı ile son 2:44’e 83-89 önde girdik.
Kalan sürede rakibi hatalara zorlayınca rahat bir galibiyet aldık: 85-93.
1.P: 23-24
2.P: 27-25 (50-49)
3.P: 22-20 (72-69)
4.P: 13-24 (85-93)


LinkBack URL
About LinkBacks




Alıntı
