Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, ligin bu sezon çok zor geçeceğini ve en büyük rakiplerinin de Fenerbahçe olduğunu açıkladı
'aslanın artısı gencleri '
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, şampiyonluk yolunda en ciddi rakip olarak Fenerbahçeyi görüyor. Fransız çalıştırıcı, Fenerbahçe oturmuş ve çok koşan aynı zamanda genç bir ekip. Maç içinde her an skoru değiştirecek oyunculara da sahipler. Galatasarayın ise tecrübeli bir kadrosu bulunuyor. Sıkıntılı dönemlerde bile tecrübelerini kullanıp, istediklerini alabiliyorlar. Kadroyu zorlayan gençler ise artıları diye konuştu.
Bizim işimiz çok zor
Tigana, Trabzonsporun da farklı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, Bu sezn şampiyonluk yarışı çok zor geçecek. Şu da bir kaçınılmaz gerçekki, lig geçen yıllara göre çok daha kaliteli ve mücadele dolu olacak. Biz yeni yapılanma içinde bu zor dönemi en az kayıpla atlatıp, şampiyon olmak istiyoruz. Yarıştaki takımlar arasında işi en zor olan ekib biziz. Bu farkı da çok çalışarak kapatmayı düşünüyoruz ifadesini kullandı.
BY EFSaNe


LinkBack URL
About LinkBacks







Alıntı
