Videodan Resim alma
özellikle bir film indirdiğimiz zaman filmin görüntü kalitesini merak eden diğer arkadaşlara fikir verebilmesi açısından çoğu zaman karşımıza çıkan bir durumdur bu.
Programımızın adı Image Grabber II ve program Freeware yani ücretsizdir.Boyutu küçük-kullanımı kolay bir programdır.
Programı ilk açtığınızda karşınıza çıkacak ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır,siz buradaki menüden "Open File" sekmesine tıklıyorsunuz;
Açılan yerden-bilgisayarınızda kayıtlı bulunan video dosyasını seçip "AÇ" butonuna tıklıyorsunuz;
Videonuzu programa açınca karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak,resimde 1 numaralı yerdeki işaretlenmiş butona tıklayıp açılan yerden (2 numaralı) videonuzdan kaç adet resim almak istiyorsanız yazıp "OK" butonuna tıklıyorsunuz,
Artık aldığınız bu resimleri kaydedebilirsiniz,menüden "File - Save File" sekmesine tıklıyorsunuz,
Aşağıdaki ekran açılacak,bu bölümde kaydınızın arkaplan rengini-resmin kalitesini-yazı karakterini-yükseklik-genişlik ayarlarınız yapabiliyorsunuz,biz direkt hiçbir ayara dokunmadan kaydımızı "Save" butonuna basıp kaydediyoruz{JPEG}.
İşte sonuç;
Bu resim orjinal halinden daha küçük şekilde gösteriliyor. Orjinal halini görmek için tıklayın. Gerçek boyut 800x318 ve 66KB.
http://rapidshare.com/files/40265984/imaj_grb_speedzodiac.rar.html
![]()


LinkBack URL
About LinkBacks














Alıntı
