inş canımın içi senin elinden zehir bile yerim ben...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaKaNCuK
kardeşim benim allah kısmet edersse sana gettiririm tadına bakarsın
Printable View
inş canımın içi senin elinden zehir bile yerim ben...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaKaNCuK
kardeşim benim allah kısmet edersse sana gettiririm tadına bakarsın
iyi (bu arada sen neden msn de değilsin ?)
ben genelde cumartesi günleri has büryan yiyorum (kaşşita) ve çok leziz yapar usta. çıtır çıtır.
bu arada hakancuk kardeşim pazartesi günü ama yarın değil mutlaka seni bekliyorum kahvaltıya... evet sadece bunu sölüyorum pazartesi günü sen ve hakancuğu ağırlamak istiyorum olmadı pazarda olabilir sizin için uygunsa bizler için uygundur.
uygundur çok tşk ediyorum ayarlarız bişeyler
SLM DERBEDER BEN YENİ ÜYENİZİM Ş.URFADAN MEMLEKETİMİ BANA BU KADAR KALİTELİ OLARAK VE İNSANLARA BU ŞEKİLDE TANITTIĞIN TŞKRLERRR BEN TİLLOLU MURAT BÜTÜN SİİRTE SLM LARIMI İLETİYOM VELEYE KIŞTUKTUK BAVŞŞŞ
ayyy nasılda canım çekti ya. :(
bence kadınlar pazarındaki büryan la siirtteki arasında çok fark var..siirtteki çok daha güsel
haklısın kadılar pazarındaki ile siirtteki büryan arasında çok fark var. siirtteki ağza daha çok tat veriyor büryan yediğini biliyor insan. ama kadılar pazarında insan büryanın tadını değil adını yiyiyor sadece. arada bir gidiyorum tadı siirtin büryanının yanından geçmiyor acaba memleketin havasındanmı kaynaklanıyor tadının güzel olmasıAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : fugitive_iso
bence kadınlar pazarındaki büryan la siirtteki arasında çok fark var..siirtteki çok daha güsel
Elbetteki arada fark olacak. Biri Siirt keçi eti. Biri İstanbul Keçi eti :)
EVET YA ENSON 4YIL ÖNCE SİİRT MERKEZDE YEMİŞTİM VE ÇOK GÜZELDİ
ASLINDA FATİHTE KADINLAR PAZARININ ORDADA YAPIYORLARMIŞ AMA SİİRTTE YEMEK BİRBAŞKA :274: