[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Büryan Kabebı
Printable View
Siirt Büryan Kabebı
Ellerine sağlık .. bakıom da sabahınm ilk saatleri Teşekkurler....
Derbeder cok canım cekti :( yapma bunu :)
ayy cnm cektii yaaa:)
Siirt'in bir büryan kebabı vardır dostlar anlatılmaz !!! ama rol icabı bişiler yazmaya çalışacağız düşünün ki sabaha kadar yatmıyorsunuz ve sabahın 6'sında büryancıya gidiyor ve çek abi ordan 200 gram kemiksiz diyorsun yanınada bol köpüklü bir ayran ondan sonra da bir çay ardın da bir sigara daha ne isteriz ya..
valla muhey cok doğru soylıyon
arkadaşlar kısmet olursa 15 gün sonra siirt'e gelecem tavsiye ettiğiniz güzel ve temiz büryan yapan bir yer varmı
Aslında hepsini tavsiye ederim ama bir tane tavsiye edeyim size ama özel mesaj yoluyla burdan reklama girmesin :p
açıktım ya... ben büryan yemek istiyorumm..
her cuma olduğu gibi yarın sabah ta Kahvaltım büryandır.
ediT bY RoHaNAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
reklam nedeniyle editlenmiştir.
Ya şurdan bi yarım kilo versene usta
burda mı yersiniz, paket mi yapayım :)
----------
arkadaşlar tavsiye edeceğiniz büryan salonları reklama girdiğinden dolayı, özel mesaj ile bilgilendirmeniz rica olunur.
Siirte son geldiğimde teyzeoğlu ile yemiştim çok muhteşem bir tad halen tadı damağımda diyebilirim
ben etten nefret ederim ama büryanın tadi bir baska güzel büryanan hyr diyemem
Siirt Büryan kebabı
üfff bayılıyotum şu perive ye be.....
Sabah namazından sonra gidip yemek lazım ki, lezzetini alabilseniz.
Ya 0 kadar Kişi hayran bu büryana ben yemiyorum kime söyLesem yemiyorum diye şok oluyorlar :D:D:D
burak sen ne biçim siirtlisin be....:):):).......(ben mehmetcan)
Her 1OO insandan birinde VETEJERYANLIK görülebilir. Gayet normal karşılıyorum. Et yiyenler, yumuşak Büryan etine hayran oluyor zaten
bencede o et e hayran olmayan bi kişi tek biliom onu da az önce öğrendim.....
büryan bence vazgeçilmez bi tat..:D
Herkes ÖyLe Diyor Ama :D:D:D
ee arakdaşlar herkez karnesini aldı karnesi iyi olalan burda büryan ismarlıyor karnesi iyi olanlar bu tarafa lütfen:p:))
Amca sabahlarsan gideriz diye düşünüyorum ne dersin...
yarın pazar beraber sabahlarız sabahada buryana gideriz ;)
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gerçekten haklısın RoHaN aBi ben şahsen et yemem ama büryan yerim bende şaşırıyorum :>
Periveyi Öle Çok Ozledımkı Şuan Onume 1 Kuzu Perive Koysalar Yerım Heralde
Fazla olmazmı kuzu :>>>
öncelikle Büryan kebabı Kuzudan mı olur yoksa oğlak tan mı sorunsalını bi açıklığa kavuşturalım..
ben istanbulda yaşıyorum çevremde hakim olan bilgi büryanın oğlaktan yapıldığıdır.. siirtte yaşayan hemşehrilerim bunu öğrenirler ve bizi bilgilendirirler diye düşünmekteyim
her yıl 2-3 kez büryan yemeğe siirtliler pazarı olarakta bilinen Fatihdeki büryancılara gideriz tadı harikadır bana ağır geliyor ancak kesinlikle bu lezzet için kolestrol yükseltmeye değer :)
yaw buna bakınca aklıma derbeder ile meti21 geliyor aklıma sabah gidip yemiştik:D
Aceleye gelmişti tat alamadık... Bi daha ki sefere inşaallah.
inşlah yine tutturma ac değilim falan diyeee
Aç değilim aç önce pilav yedim yanında da sulu yemek.
afiyet olsunn
İstanbul fatihte yedim ama siirtteki gibi değil çok fark var aralarında...
ağzım sulandı ya yemiyeli 20 gün olmuş bekle beni büryan geliyorum...
Aslında Gerçekten Bende Severim. Yaww Eskiden 5 Tl Büryan Alıp Yiyoduk Şimdii Alamıyoruz.. Niçin Biliyormusunuz Phalııı Pahalı Gerçekten Malum Krizz:) Allah Bu Kirizin Bin Belasını Versinnn. Neysee:)