ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSU VERİLİYOR

Bilişim ve gençlik bütünleşiyor projesi kapsamında açılacak olan bilgisayar kursuna işsiz gençler ücretsiz olarak katılabilecekler.
Kurs süresince 30’ar kişilik 3 grup (Toplam 90 kişi) oluşturulacak ve her gruba verilecek 3 aylık eğitim sonunda başarılı olan katılımcılara “Bilgisayar işletmenliği Sertifikası” Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilecektir. Projenin yasal temsilciliğini Siirt Üniversitesi Rektörü Prof: Dr Recep ZİYADANOĞULLARI üstlenirken Projenin Koordinatörlüğünü de Yrd. Doç. Dr. Halil Coşkun ÇELİK yürütmektedir.

Kursiyerlere ders aralarında ikramların sunulacağı ve günlük ücret ödeneceği de edindiğimiz bilgiler arasında.30 aralık 2009 ile 18 ocak 2010 tarihine kadar başvuruların yapılacağı, 23 ocak 2010 tarihinde ise Kursun start alacağı gözlendi.
Haber/Fotoğraflar: Emin SADIK