Jet Fadıl yeşil sahalara indi
Jet Fadıl ismiyle tanınan Fadıl Akgündüz, dün Tanju Çolak ile birlikte protokol tribününden izlediği Siirtspor’un Aydınspor 1923’ü 2-0 yenmesiyle yeşil sahalara inerek adeta şov yaptı.
SEVİNCİ PROTOKOL TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Son günlerde yerli otomobil iddiaları ile tekrar gündeme gelen Fadıl Akgündüz bu sefer yanında eski milli futbolcular Tanju Çolak ve Alpay Özalan ile birlikte sık sık değişik yerlerde boy göstermeye başladı. Dün Adnan Menderes Stadı’nda Aydınspor 1923’ün rakibi olan Siirtspor’un bir zamanlar başkanlığını da yapan Fadıl Akgündüz, maçı Tanju Çolak ile birlikte protokol tribününden izledi. Maç boyunca Aydınlıların ilgi odağı olan Fadıl Akgündüz ve Tanju Çolak maçtan sonra takımlarının 2-0 galip gelmesinin sevincini protokol tribününde yaşadı. Siirtspor’un protokol tribünün önüne gelmesiyle iyice keyiflenen ikili takımı alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.
FUTBOLCULARA 3 BİN LİRA PRİM
Protokol tribünündeki kutlamayla yetinmeyen Fadıl Akgündüz ve beraberindekiler saha içinin boşalmasıyla bu sefer İzmir ve çevre illerden Siirt’i desteklemeye gelen Siirt Derneklerinin doldurduğu rakip takım tribünlerine yönelen Fadıl Akgündüz ve Tanju Çolak taraftarlardan büyük ilgi gördü. Maç boyunca Siirtspor’dan çok Tanju ve Fadıl Akgündüz için tezahürat yapan taraftarlarla kucaklaşan Fadıl Akgündüz, bununla da yetinmeyip soyunma odasına girdi. Maçtan önce galibiyet için futbolculara 3’er Bin TL prim açıkladığı iddia edilen Fadıl Akgündüz, maçtan sonra futbolculara Aydın’daki bir restoranda yemek yiyip primlerini dağıttığı ileri sürüldü.


LinkBack URL
About LinkBacks






Alıntı
