1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Hybrid View

  1. #1
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart Ankara'da yapılan ameliyatlar Artık Siirt'te yapılıyor

    Siirt Devlet Hastanesinde ancak büyük merkezlerde yapılabilen önemli bir beyin ameliyatı gerçekleştirildi. 60 yaşlarında ki Ayşe Kızılaslan yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.




    Siirt Devlet Hastanesi Beyin Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Alper Irak tarafından yapılan ve 4 saat süren ameliyatla beyindeki yayılma eğilimi gösteren tümörler alındı. Op. Dr. Alper Irak "Tıpta Moling olarak adlandırdığımız kötü huylu bir tümör vardı.4 Saat süren başarılı bir ameliyatla hastamızın beynindeki tümörleri aldık. Hastamız şimdi gayet iyi." Dedi.

    Hastane de artık ancak büyük merkezlerde yapılabilen ameliyatların büyük bir başarı ile yapılmaya başlandığını belirten Hastane Başhekim Op. Dr. Osman Lapçin de "Amacımız hastamızı kendi memleketinde sağlığına kavuşmasını sağlamaktır. Ayşe Kızılaslan adlı hastamıza yapılan ameliyatta ancak büyük merkezlerde yapılabilen riskli bir ameliyattır. Ancak ameliyat gayet başarılı geçti." Şeklinde konuştu.

    Hasta Ayşe Kızılaslan da sağlığının iyi olduğunu belirterek, şöyle konuştu "Doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan sonra gayet iyiyim. Ağrılarım dindi. Akrabalarımdan uzakta kalmadan iyileşmekte gayet güzeldir."


 

Benzer Konular

  1. tamam sus artık,
    By alisamiyen in forum ŞİİR - EDEBİYAT - MAKALE
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 18.10.2011, 09:28
  2. Gülüşüm Yüreğime Kadar İnmiyor Artık
    By ''ARAZ'' in forum ŞİİR - EDEBİYAT - MAKALE
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 08.06.2009, 18:36
  3. Sana dönmemin imkânı yok artık
    By DeRBeDeR in forum ESKİ SEVGİLİYE MESAJLAR
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 15.04.2009, 19:39
  4. Fenerbahçe İle İlgili Birçok Bilgi Burada
    By NyHaT in forum FENERBAHÇE
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06.10.2008, 21:44
  5. SİİRT'TE 1000 KONUT YAPILIYOR..
    By cenkyildiz in forum SİİRT'TEN HABERLER
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 20.09.2006, 16:06

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •