11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Threaded View

  1. #1
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    30.12.2008
    Yer
    GELDİN NEREYE GİDİYORSUN :)
    Mesajlar
    1.796
    Tecrübe Puanı
    55

    Standart Şehit olacağını hissetti ...

    Valisi Necati Şentürk, Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Siirtli Er Kemal Özevin'in şehit olacağını hissederek, yaklaşık 20 gün önce kendisini ziyaret eden yakınlarıyla vedalaştığını söyledi.
    Siirt Valisi Necati Şentürk, yaptığı açıklamada, Hakkari'de şehit olan Kemal Özevin'in Şırnak veya Hakkari'de komando olarak askerlik yapmayı ve şehit olmayı istediğini ailesiyle paylaştığını belirterek, "Adeta duası kabul edildi diyebiliriz. Bu arzu bir dua idi. Cenab-ı Allah onun duasını kabul etti. Hayırlısı ile şehitlik makamına erişti. Bu sırrı paylaşmayı bizim açımızdan, gençliğimiz açısından ve vatan evlatları açısından önemli buldum" dedi.
    20-25 gün önce babası Halil Özevin, amcası Ali, Ahmet ve amcasının oğlu Cahit Özevin'in şehit eri birliğinde ziyaret ettiğini anlatan Vali Şentürk, "Babası ona diyor ki; 'Biraz dikkatli ol. Son dönemde yola mayınlar döşeniyor. Dikkat et' diyor. O da babasına cevaben diyor ki;
    'Babacığım, ben keyif yapmak için gelmedim. Ben buraya şehit olmak için geldim. Eğer şehit olursam cenazem Siirt'e gelir. Yok gazi ve sağ kalırsam kendim gelirim. Ama gözleriniz beni aramasın'. Adeta kalbine gelen ilham yoluyla şehit olacağını biliyor, kendi yakınlarına, akrabalarına bir veda mesajı veriyor. Hakikaten dediği gibi şehit oldu. Orada cana minnet istediği canı verdi, şehit oldu. Bu topraklar için şehit oldu. Ölme sırrına da ulaştı. Yarın büyük bir törenle çok sevdiği vatan topraklarına tevdi edeceğiz. Ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu.

    Şehit olacağını hissetti
    BENİM KALBİM ISRARLA
    CENNET KUSATMASINDA HALA
    RUHUM BEDENİ TERKE MARUZ
    SEVAP ARTI GÜNAHLARLA
    ÖNCELERİMİ DIŞLAR SONRALARIM AKLIM FİRARDA

    GÜLLER YARE SEVGİ KANITI BENİM ELİMDE PAPATYA


 

Benzer Konular

  1. Şehit İlbaşın Bir Oğlu Oldu
    By !.SaWuRaNLıM.! in forum SİİRT'TEN HABERLER
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 25.03.2009, 22:31
  2. GALATASARAY TARİHİ
    By JaRDeL in forum GALATASARAY
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 12.08.2008, 22:20
  3. Galatasaray'ımızın Tarihi
    By candy5 in forum GALATASARAY
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 15.04.2007, 19:46

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •