SonDakika.com Haber Sitesi
(Cihan)
AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran, Gençlerle Birlikte Şehrin Sorunlarını Masaya Yatırdı
AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, gençlerle birlikte şehrin sorunlarını masaya yatırdı.
Gençlik ve Bilişim Derneği'nin, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlediği etkinliğe katılan gençler, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran'dan çözüm önerilerini dinledi. Gazeteci Yazar İzzettin İçin yönetimindeki toplantıda gençler, yaşadıkları sorunları anlattı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Afif Demirkıran, gençlerden çalışmalarını ve azimli olmalarını isteyerek, "Eskiden gençlerin kendilerini yetiştirme imkanları daha azdı. Örneğin 1967 yılında Siirt'in hiçbir ilçesinde lise yoktu. Şimdi ise her ilçede bir hatta birden çok lise var. Günümüzde gençlerin kendilerini yetiştirmeleri için çok imkanları var. Bunların başında internet geliyor. Ancak internette çetleşerek değil internette sörf yaparak zamanınızı değerlendirin ve bilginizi arttırın. Azimli olun, azim denilen şeyin önünde hiçbir şey duramaz. Azimli olun, çalışın ve proje üretin. Biz size her zaman destek vermeye hazırız. Özellikle genç kızlarımızın ilköğretimden sonra okumalarını sağlamak amacıyla ilçelerde kız yurtları inşa ediyoruz." dedi.
Gençlik ve Bilişim Derneği Başkanı Muhammet Kurt da toplantıya katılanlara teşekkür etti ve benzer çalışmaları önümüzdeki günlerde tekrarlayacaklarını belirtti. (CİHAN)
Haber Linki: SON DAKİKA HABER: AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran, Gençlerle Birlikte Şehrin Sorunlarını Masa
Tüm Gazeteler Sitesi
Haber Linki: http://www.tumgazeteler.com/?a=4624958


LinkBack URL
About LinkBacks






Alıntı






