1. sayfa - 2 sayfa var 12 SonuncuSonuncu
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Çavuş Array
    Üyelik tarihi
    22.11.2005
    Yaş
    36
    Mesajlar
    36
    Tecrübe Puanı
    21

    Standart Seçim Dedikodusu

    Egemen Bağış'ın yerel seçimlere müdahalae ederek, Siirt'ten AKPari adayı olarak KASIM CEYLAN'ı aday yaptığı söyleniyor.

    Ankara Kulislerin duyduk bu dedikodu ve sağlam bir kaynaktan.

    Daha önceden de Siirt'in kaderini değiştiren kararlarla talihimizle oynayan Egemen Bağış bakalım bu sefer Kasım Ceylan'ı aday yapmala iyi yapacak?
    Zaman haklıyı da haksız çıkarır.

  2. #2
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart Aday Adayları Ne dediler ?

    Aday Adayları Ne dediler ?

    Ak Parti’nin mevcut aday adaylarının dışında başka bir aday arayışı içerisine girdiği haberi Siirt’te büyük bir öfkeye neden oldu. Konuyla ilgili en son mevcut aday adaylarından dört kişiyle görüşerek fikirlerini sorduk. İşte isim sırasına göre aday adaylarının dilinden genel merkezin farklı bir isim aramasıyla ilgili değerlendirmeleri:






    Ali İlbaş

    3 ay önceden seçim için çalışmalara başladık ve vitrine çıkarak her türlü olumlu-olumsuz eleştirilere maruz kaldık. Seçimleri DTP’ye vermemek için vargücümüzle çalıştık. Gerek kendim gerekse benle çalışan çevremdeki insanlar kapı kapı dolaştık. Mevcut aday adayları arasında kim aday gösterilirse gösterilsin partim için çalışmaya devam edeceğim. Ancak 8 aday adayı haricinde Genel Merkezden başka bir aday gösterilmesine hem şahsım, hem şahsımın temsil ettiği kitle tepki gösteririz. Başka bir aday gösterilmesi bizim irademize, seçmenin iradesine ipotek koymaktır. Böyle bir karar alınacağını sanmıyorum ancak böyle bir karar alınması hem aday adaylarına hem de bizim kitlemize hakarettir. Ayrıca Başbakan’ımızın böyle bir kararı ve arayışı olduğunu da ben şahsen düşünmüyorum.






    Mehmet Efe

    Sayın Başbakanımızın, verilen süre içerisinde AK Partiden başvuru yapmışların dışında bir aday arayışı içerisinde olduğunu ya da olacağını düşünmüyorum. Nitekim Sayın Başbakanımız, Siirt Belediyesinde ikinci bir AK Parti döneminin nasıl bir aday profiliyle, yiten altın dönemini geri getirebileceğini çok iyi bilir. İnanıyorum ki, çok kıymetli halkımız Sayın Başbakanımızın aday takdirini en sağduyulu şekilde karşılayacak ve değerlendirecektir







    Nurettin Ertemel

    Aday adaylığımızı bütün maddi manevi cesaretimizle ilan ettik. Aday adayları dışında bir isim varsa o da diğer aday adayları gibi buraya gelerek adaylığını koymalıdır. Ben partim içerisinde demokrasi olduğuna inanıyorum. Adaylığımızı ilan ederek her türlü eleştiriye göğüs gerdik. Bu yükü maddi ve manevi olarak sırtlandık. Partimizin de bu değerleri göreceğine inanıyorum. Aday adayları dışında başka birine partimizin teveccüh edeceğine ihtimal vermiyorum. Yerel seçimlerde halkımız yerelden birini görmek ister. Aksi halde mahalli olmayan ve hiç hesapta olmayan birinin son dakikada aday gösterilmesini özellikle mahalli seçimlerde halk pek mütevazi karşılamaz.






    Yusuf Evin

    Partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımı bağrıma bastım. Hepimiz elimizi taşın altına koyarak bir yarış içerisine girdik. Mevcut aday adayları dışında Genel Merkez’den hiç hesapta olmayan bir aday gösterilmesi seçmenler arasında tepkiye neden olabileceğini düşünüyorum. Aday adaylığımı ilk açıkladığımda da belirtmiştim, Partimizin alacağı karara saygı gösteririm ve yine de Partim için çalışırım. Partimizin mevcut aday adayları haricinde başka bir aday göstermesi yönünde karar alırsa buna da saygı gösteririm. Fakat ilimizdeki seçmenlerimizin aynı iyi niyeti ve duyarlılığı göstereceğine pek kanaat getirmiyorum.


    Haber: Siirtliler.Net Eklenme:10.01.2009

    Siirtliler.Net, SİİRT HABER, Siirt'in Haber Kaynağı, SİİRTLİLER.NET

  3. #3
    Mustafa KURT

    * * * J-a-N-a-M-ı-N * * *
    Array
    Üyelik tarihi
    12.12.2008
    Yaş
    34
    Mesajlar
    5.182
    Tecrübe Puanı
    125

    Standart

    şehrimiz*için *en hayırlısı*kım*ise*o*olsun

  4. #4
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart

    Ak Parti’de Belediye Başkan Aday arayışı devam ediyor



    Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını ilan edenlerin dışında parti genel merkezinin farklı bir isim arayışı devam ediyor. Bu durum özellikle Ak Parti tabanında büyük tartışmalara ve hayal kırıklıklarına neden olduğu kadar tarafsız siyasi çevrelerce de çok yanlış bir tutum olduğu yönünde değerlendirmelere sebep olmuştur.

    Mevcut aday adayları dışında bırakın farklı bir ismi aday olarak ilan etmeyi, böyle bir konunun konuşuluyor olması dahi Ak Parti’li çevreler tarafından büyük bir öfkeyle karşılanmıştır. Konuyla ilgili ilimizin 2 yerel gazetecisiyle görüşerek fikirlerini aldık.

    Metin Arıtürk (Siirt Gazetesi)

    İlimizde geçtiğimiz hafta Siirtliler.Net sitesinde bazı sivil toplum kuruluşları ortak bir deklarasyon yayınladılar. Seçmen iradesine saygı gösterilmesini ve yerel bir aday gösterilmesi isteniyordu. Bu deklarasyon partiler tarafından pek dikkate alınmadımı? Ak Parti içerisinde mevcut aday adayları dışında bir arayış olduğunu görüyorum. Bu arayış seçimi kazanamama korkusuna delalet eder. Eskiden delegelerin iradesi vardı. Ancak bu durum şimdi ortadan kalkmış görünüyor ve böylece milli irade ayaklar altına alınmıştır. Temayül yoklamaları yapılıyor ve Genel merkeze götürülüyor yoklamalar. Niçin burada açıklanmıyor? Madem demokrasiden ve şeffaflıktan bahsediliyor o halde Ankara’da değil ilimizde açıklanmalıdır. Tüm siyasi partiler milli iradenin üzerine koydukları ipoteği kaldırmalıdırlar. Biz eskiden bir avuç delegenin alacağı karara bakardık şimdi o da kalmadı. Genel Merkez’den bir iki kişinin kararı belirleyici oldu.


    Mehmet Esmeroğlu (Umut Gazetesi)

    Partilerin genel merkezden bir belediye başkan adayı ataması haksızlıktır ve etik değildir. Böyle bir şey mevcut aday adaylarına haksızlık olduğu gibi seçmenlere de saygısızlıktır. Tepeden aday gösterilecek ve atanacaksa temayül yoklamaları niçin yapılıyor. Niye boşa vakit harcanıyor ve insanlar oyalanıyor. Merkezden gösterilecek aday fikrine karşıyız. Vatandaşa ve yapılan temayül yoklamalarına saygı gösterilmelidir. Genel seçimlerde böyle bir şey su kaldırabilir fakat mahalli seçimlerde böyle bir şey olamaz. Son günlerde Ak Parti’nin genel merkezden bir isim atanacağı haberleri şehrimizde dolaşıyor. Böyle bir söylenti bile mevcut aday adaylarının ve Ak Parti’li seçmenlerin moralini bozmuştur.

    Siirtliler.Net, SİİRT HABER, Siirt'in Haber Kaynağı, SİİRTLİLER.NET

  5. #5
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    24.08.2005
    Yaş
    42
    Mesajlar
    815
    Tecrübe Puanı
    37

    Standart

    Bence merkezden bir adayın belirlenmesi fazla birşeyi değiştirmez.Sonuçta halk burda şahsın üstünde partiye veriyor.Yani burda yok neden merkez belirliyor kaderiyle oynuyor naraları atmak birşey kazandırmaz.Yusuf Evin kardeşimiz çok mantıklı konuşmuş.Sonuçta benim düşüncem parti demiş kimi belirlerse onun için çalışacağım demiş.


    KASİM CEYLAN KİMDİR ?

    SHP-DYP-MHP-Bağımsız olarak 4 defa milletvekili ve belediye başkan adayı olan Kasım Ceylan, rahmetli Siirt milletvekili Abdurrezzak Ceylan'ın kardeşidir ve şu anda da ticaretle uğraşmaktadır.

  6. #6
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    24.04.2008
    Mesajlar
    1.462
    Tecrübe Puanı
    49

    Standart

    siirtte siirtli birinin başkan olması degıl hizmet aşkı olan biri gelsin siirt için hayırlısı olması dileğiyle

  7. #7
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart

    AKP SİİRT, BATMAN VE DİYARBAKIR ÜÇGENİNE TAKILDI
    BU ÜÇ İLİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI
    TESPİTTE ZORLANIYOR

    AKP Genel Merkezi Siirt, Batman ve Diyarbakır üçgenine takıldı. Bu üç ilin Belediye başkan adaylarını tespitte zorlanan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, bizzat adayların tespiti konusuna yoğunlaştığı belirtilmekte.

    Siirt Belediye Başkanlığına aday olabilecek isimler arasına iki milletvekilimizin adlarının da geçmeğe başladığı söylentileri yaygın bir şekilde, fısıltı gazetelerinde yer almakta.

    Diğer taraftan, Diyarbakır için değerlendirmenin üç isim arasında devam ettiği ve karar için Diyarbakır'da yeniden anket yapılacağı belirtilmekte. Başbakan'ın Siirt, Batman ve Diyarbakır adaylarıyla ilgili kararını bu illerden birinde açıklayabileceği de edinilen bilgiler arasında.

    Diyarbakır'da aday gösterilecek isim için parti yönetimi milletvekillerini ikinci kez değerlendirmeye çağırdı. Değerlendirmede 3 isim öne çıktı, Avukat Ömer Serdar Kaplan, milletvekilleri Abdurrahman Kurt ve Kudbettin Arzu...

    Avukat Kaplan'ın adı daha çok bölge milletvekillerince gündeme getirildi. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Milletvekili İhsan Aslan ve Abdurrahman Kurt ise tercihlerini bir dönem Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası başkanlığı yapmış olan Milletvekili Kudbettin Arzu'dan yana kullandı. Sonuç alınamadı, yeniden Diyarbakır'da anket çalışması yapılmasına karar verildi. Çıkacak sonuç değerlendirildikten sonra AK Parti, Diyarbakır belediye başkan adayını açıklayacak.

  8. #8
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart

    İki Dönemdir İstanbul Miletvekili olan Kemal KILIÇDAROĞLU'na ithal diyen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Siirt Milletvekilleri Afif DEMİRKIRAN ve Yılmaz HELVECIOĞLU için ne der?

  9. #9
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart

    adam daha ne yapsın bir beldiye başkanı daha ne yapsın şimdiye kadar birikmiş bütün sorunları haletti daha ne yapsın. eleştirilere gelince her yeri altın yapsan üstünde niye elmas yok diyecekler. ama her vicdan sahibi MERVAN GÜL ün çok şey yaptığını kabul etmelidir. başkası olsaydı şimdi istifa etmişti adam hala çalışıyor. oda mı KASIM CEYLAN gibi hergün bir parti değiştirsin. MERVAN GÜL iki defadır ne kadar vefakar olduğunu gösteriyor. birincisi yerini başbakana vererek şimdide küsmeyip çalışarak...

  10. #10
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    40
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    378

    Standart

    MERVAN GÜL'E MİNNET BORÇLUYUZ

    YAPTIĞIN ÇALIŞMALARI SİİRT HALKI SENİ UNUTMAYACAK BAŞKANIM..
    ...AĞAÇLANDIRMA
    ...PARKLAR
    ...GÜRES CADDESİ
    ...KIZ TEPE
    ...KALDIRIMLAR
    ...BETON ASFALT
    ...ALTYAPI
    ...TENMİZ SU ARITMA TESİSİ
    ...KATI ATIK TESİSİ
    ...KEÇİÖREN PARKI
    ...AHIRKENT
    ...SU ŞEBEKESİNİN YENİLENMESİ
    ...5 BİN TONLUK ÜÇ SU DEPOSU
    ...MODERN ARAÇLAR
    ...MODERN RUS PAZARI
    ...İLÇE OTOGARI
    ...ASFALT PALENTİ VE DAHA SAYAMADIĞIMIZ...
    .............VE ENSON
    ********ESKİ SEBZE HALI YERİNE ÜSTÜ 5 YILDIZLI OTEL ALTI İŞ HANI VE OTOPARK OLAN MÜTHİŞ BİR BİNA..

    BAŞKA ŞEHİRDE BU ÇALIŞMALARI YAPAN BAŞKANIN HEYKELİNİ DİKERLER AMA SİZİN YERİNİZE ..KASIM CEYLAN GİBİ BİRİSİNİ ADAY GÖSTERDİLER..

    ...SİİRTEKİ BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇOK DAHA FAZLA(onların yaptığı bir şeyde yok zaten)İŞ YAPMANIZA RAĞMEN..

    ...70 YILDA YAPIMAYANI YAPTINIZ BAŞKANIM..

    ...SİİRT HALKI SİZİN ARKANIZDA VE SİZİ GELECEKTE MİLLET VEKİLLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYOR.

    ..........YOLUNUZ AK VE AÇIK AOLSUN FEDEKAR BAŞKANIM...................

    Yıldırım


 

Benzer Konular

  1. Siirt seçim sonuçlarına itiraz etti
    By reşat-ist. in forum SİİRT'TEN HABERLER
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 31.03.2009, 21:21
  2. PhotoShop kısa komutlar
    By EtTe_056 in forum PHOTOSHOP DERSLERİ
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 18.10.2008, 21:11
  3. Corel Draw marquee seçim yöntemi
    By HaYaT in forum CorelDRAW EĞİTİMİ
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07.01.2008, 14:34
  4. Erdoğan Seçim Arşivi
    By RoHaN in forum SİİRTLİ ÜNLÜLER
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 28.06.2007, 13:10
  5. Devlet Bahçeli Seçim Startını Siirt'te Verecek!
    By SeRCii in forum SİİRT'TEN HABERLER
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 21.11.2006, 13:45

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •