Egemen Bağış'ın yerel seçimlere müdahalae ederek, Siirt'ten AKPari adayı olarak KASIM CEYLAN'ı aday yaptığı söyleniyor.
Ankara Kulislerin duyduk bu dedikodu ve sağlam bir kaynaktan.
Daha önceden de Siirt'in kaderini değiştiren kararlarla talihimizle oynayan Egemen Bağış bakalım bu sefer Kasım Ceylan'ı aday yapmala iyi yapacak?


LinkBack URL
About LinkBacks



Alıntı





iradesine saygı gösterilmesini ve yerel bir aday gösterilmesi isteniyordu. Bu deklarasyon partiler tarafından pek dikkate alınmadımı? Ak Parti içerisinde mevcut aday adayları dışında bir arayış olduğunu görüyorum. Bu arayış seçimi kazanamama korkusuna delalet eder. Eskiden delegelerin iradesi vardı. Ancak bu durum şimdi ortadan kalkmış görünüyor ve böylece milli irade ayaklar altına alınmıştır. Temayül yoklamaları yapılıyor ve Genel merkeze götürülüyor yoklamalar. Niçin burada açıklanmıyor? Madem demokrasiden ve şeffaflıktan bahsediliyor o halde Ankara’da değil ilimizde açıklanmalıdır. Tüm siyasi partiler milli iradenin üzerine koydukları ipoteği kaldırmalıdırlar. Biz eskiden bir avuç delegenin alacağı karara bakardık şimdi o da kalmadı. Genel Merkez’den bir iki kişinin kararı belirleyici oldu.
saygısızlıktır. Tepeden aday gösterilecek ve atanacaksa temayül yoklamaları niçin yapılıyor. Niye boşa vakit harcanıyor ve insanlar oyalanıyor. Merkezden gösterilecek aday fikrine karşıyız. Vatandaşa ve yapılan temayül yoklamalarına saygı gösterilmelidir. Genel seçimlerde böyle bir şey su kaldırabilir fakat mahalli seçimlerde böyle bir şey olamaz. Son günlerde Ak Parti’nin genel merkezden bir isim atanacağı haberleri şehrimizde dolaşıyor. Böyle bir söylenti bile mevcut aday adaylarının ve Ak Parti’li seçmenlerin moralini bozmuştur.
