2. sayfa - 3 sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
24 sonuçtan 11 ile 20 arası
  1. #11
    Board Serserisi Array
    Üyelik tarihi
    07.12.2005
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1.314
    Tecrübe Puanı
    46

    Standart

    heheheh güzelde nese ben bişi demiyim
    burda kuralları ben yazarım ben çizerim işine gelmezse game ower güzelim

  2. #12
    AHMET APARİ


    Array
    Üyelik tarihi
    06.07.2007
    Mesajlar
    2.940
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Alıntı RomantikSerseri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheheh güzelde nese ben bişi demiyim

    yaw de bırak içinde kalsın

  3. #13
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    39
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    377

    Standart

    Alıntı RomantikSerseri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheheh güzelde nese ben bişi demiyim
    Burası bir forum ve paylaşım platformu...
    Dozunu kaçırmadan, sevgi ve saygı çerçevesi dışına çıkmadan, terbiyeni takındıktan sonra istediğin herşeyi diyebilirsin.

  4. #14
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    39
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    377

  5. #15
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    39
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    377

    Standart

    GAPGENÇ FESTİVAL KONSERLERİ

    Mor ve Ötesi
    Yeni Türkü
    Sakin
    Hozan Beşir
    Yabancı Değiliz
    Piatango
    Chemfest
    Lemi Karaca
    Güneşe Doğru
    Animal Form
    Ehl-i Keyf
    Joker
    Gölge Band
    ES-ES Grubu
    Anatolia ( Zeynel ÇAKTIR )
    Mardia
    The Bottom of The Bottle

  6. #16

    SİTE KURUCUSU
    Array
    Üyelik tarihi
    31.07.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    44
    Mesajlar
    13.422
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Mor ve Ötesi
    Yeni Türkü
    Hozan Beşir


    bu üçü için bile olsa gitmeye değer.


    Arkadaşlar bu arada zaman yaklaşıyor. Ayın 8 ve 9'unda Batman'a gideceğiz. Bizimle birlikte gelmek isteyen arkadaşlar derhal irtibata geçsinler. 2 araç kaldırmayı düşünüyoruz. Geçen seneki Mardin Festivalinden bu yana anılarını hala koruyan ve o günleri unutmayan arkadaşlar var. Bu sene Batman'da yapılacak festivale gelmek isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsin lütfen.


    Ayrıca çok sevindirici 2 haberim daha var.

    Batman festivalinden 2 gün sonra yani 12-13-14 Mayıs tarihlerinde Siirt Üniversitesi bahçesinde 3 gün sürecek Bahar Şenliği var. halka açık ve ücretsiz bir etkinlik konserler, fuarlar, halk oyunları gösterileri, müzik, eğlence ve daha ne isterseniz bu şenlikte var. Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği de Batman ve Siirt'te etkinlikte stand açacak. Batman'a gelemeyenler üzülmesin, çok daha güzel bir etkinlik Siirt'te kendilerini bekliyor.

    Ayrıca Çevre illerden çok sayıda katılım olacak. D.Bakır, Bitlis, Şırnak, Batman Üniversitelerinden öğrenciler gelip burada gösteri yapacaklar.

    Sevindirici bir diğer haber ise, Siirt Bahar Şenliklerinin başladığı tarihte değerli abilerimizden Nesta_34 Siirt'e gelecek. Ayağı uğurlu mu geldi nedir anlamadık Siirt'te bulunduğu süre içinde kendisini 3 gün 3 gece süren bir festival bekliyor. Bu müjdeyi kendisine iletmek istiyoruz.

    Herşey gönlünüzce olsun. Huzurlu ve mutlu bir Siirt temennisiyle.

  7. #17
    www.siirtliler-board.net Array
    Üyelik tarihi
    07.04.2009
    Mesajlar
    3.362
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Herşey gönlünüzce olsun.İnşaalah havalar güzel olurda festival güzel geçer.Bende sizleri tekrar göreceğim için çok heyecanlıyım.

  8. #18
    V-I-P Array
    Üyelik tarihi
    31.07.2007
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.719
    Tecrübe Puanı
    78

    Standart

    bende gelmek isterim ama askerim ama gelmek için ellimden geleni yaoacamm..

    Artık güçlüyümm... Ufak yalanlara inanmıyorum! Kiyamam sözcügü yok artık olMasında... herŞeyi dÜn gibi hatırlıyorum her sacısını her damlasın kazandıklarımla kaYbettiKlerimi aYrıstıralı çoK oldu ugrUna canımı verİriM dedigim insanlarin sirası degişti beNde suSmuyorum arTık herŞeyimi sİFirladim.. Bu güNlerde Kim vAra yanımda odur benim canıM... BeNim kıyamadıgım degil baNa kıYaMayanlar ArTık degerli BENDE....

  9. #19
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    39
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    377

    Standart

    BATMAN’DA GAPGENÇ FESTİVAL

    Bu yıl ikincisi yapılacak olan ve bu yıl ki teması “Kültürel Yüzler” olan Gapgenç Festival ile; coğrafyaları, dilleri, ırkları, hayalleri, farklı olan birbirini tanımayan ülkemiz ve dünya gençlerinin bir araya gelmesi, gençten gence kültürler arası iletişim ve etkileşim ortamının yaratılması, gençler arasında dostluk köprülerinin kurulması, farklılıkların paylaşılması ve gençlerin toplumsal kalkınmanın temel katılımcılarından biri ve itici gücü olmalarına olanak sağlanması amaçlanmaktadır.

    Gapgenç Festival’e Türkiye’den 72 ilden ve 13 ülkeden -Fransa, Gürcistan, İngiltere, Güney Kore, İtalya, Romanya, Litvanya, Letonya, Malta, Almanya, Filistin, Suriye ve Irak’tan gençler ve gençlik kuruluşları katılacaktır.

    Festival kapsamında; Mor ve Ötesi, Yeni Türkü, Hozan Beşir, Piatango gibi grupların yanı sıra, Güneşe Doğru, Chemfest, Gölge Band, Lemi Karaca, Yabancı Değiliz konserler verecek, fotoğrafçılık, aktif vatandaşlık, heykel, resim, dans gösterileri, yöresel oyunlar, seramik, ritim, pantomim, film gösterimleri, kendi kütüphanesini kurmak isteyenler için yaşayan kütüphane atölyesi vb. gibi 27 atölye çalışması, 45 kültür-sanat etkinliği, 4 panel, 6 sergi, Sosyal Haklar Kıraathanesi, Türkiye’de Yeni Gençlik Yasası: İmkanlar ve Olasılıklar konusu çerçevesinde gençlik forumu ve 60 kuruluşun katılacağı gençlik STK fuarı yapılacaktır.

    Festival kapsamında Festival Treni, Haydarpaşa Tren Garından 4 Mayıs Salı günü hareket edecek, yolculuk süresince bir dizi etkinlik yapılacak, Eskişehir, Ankara, Sivas, Malatya ve Diyarbakır'dan gönüllü, etkinlik düzenleyecek ve festivale katılacak 180 genci toplayarak 6 Mayıs Perşembe günü Batmana varacaktır. Tren Ücretsizdir.

    Festival treninde yerinizi almak istiyorsanız Gapgenç Festivali < 2010 < BATMAN adresinden katılımcı formunu en geç 2 Mayıs Pazar günü saat 20:00’a kadar göndermeniz gerekmektedir.

    Herkesin katılımına açık olacak etkinlikler ücretsiz gerçekleştirilecek.

    Festival ile ilgili ayrıntılı bilgiye Gapgenç Festivali < 2010 < BATMAN adresinden ulaşabilirsiniz


    Gapgenc Festival Düzenleme Komitesi

  10. #20
    Teğmen Array
    Üyelik tarihi
    15.09.2005
    Yer
    Siirt
    Yaş
    39
    Mesajlar
    17.587
    Tecrübe Puanı
    377

    Standart

    Gapgenç Festival Treni Yollarda Festival Treni Ücretsizdir!




    Festival kapsamında Festival Treni, Haydarpaşa Tren Garından 4 Mayıs Salı günü hareket edecek, yolculuk süresince bir dizi etkinlik yapılacak, Eskişehir, Ankara, Sivas, Malatya ve Diyarbakır'dan gönüllü, etkinlik düzenleyecek ve festivale katılacak 180 genci toplayarak 6 Mayıs Perşembe günü Batmana varacaktır.
    Festival Treninde yerinizi almak için Tıklayınız Formu doldurun. Geç Kalmayın. Kontenjan 180 kişi ile sınırlı olup, tren ücretsizdir.


    İstasyon Adı


    Haraket Saati


    HAYDARPAŞA


    18:25


    İZMIT


    20:05


    BILECIK


    22:22


    ESKIŞEHIR


    23:42


    SINCAN


    03:08


    ANKARA


    04:03


    KAYAŞ


    04:19


    KIRIKKALE


    05:54


    BOĞAZKÖPRÜ


    10:34


    KAYSERI


    11:20


    SIVAS


    15:20


    MALATYA


    20:35


    DIYARBAKIR


    02:55


    Festival Treni İle İlgili Her Türlü Soru ve Sorun İçin : Yusuf KURT / 0507 213 52 26


 

Benzer Konular

  1. 1 Mayıs İşçi Bayramı
    By MamE in forum ÖZEL GÜNLER
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 05.05.2009, 10:02
  2. GAP Gençlik Festivali (8-9-10-11 Mayıs 2009)
    By RoHaN in forum SİİRT VE SİTE ETKİNLİKLERİ
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 29.04.2009, 12:09
  3. GapGenç Festivali Mardin Toplantısına Katıldık (7-8 Mart 2009)
    By RoHaN in forum SİRGEB - Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 16.03.2009, 21:51
  4. GapGenÇ Festivali için Siirt'teki Gençlik Dernekleri Toplandı (15-03-09)
    By RoHaN in forum SİRGEB - Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 16.03.2009, 03:38

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •